Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grčija brez rezervacije bivanja

Grčija brez rezervacije bivanja

Še vsako leto sva se s fantom na blef odpravila v Grčijo in vedno je bilo prostih sobic kolikor si hotel. Tudi za letos imava booking samo za trajekt Benetke Patras in Kilini Kefalonija. Edina razlika je da imava sedaj 9 mesečno hčerkico s sabo 🙂 Ampak jaz mislim da bi se v Skali kaj našlo? Preko neta mi nič ne vrže za apartmaje ali sobe … same hotele. Ima kdo že kakšno izkušnjo od letos?

Tam še nisem bila, imam pa izkušnje z iskanjem prenočišča v Lourdasu na Kefaloniji. Zaenkrat sem klicala na kakšnih 5 naslovov, pa imajo vse zasedeno. 🙁
Sem pa obiskala že veliko destinacij brez vnaprejšnje rezervacije, pa se je še čisto povsod kaj našlo, tako da bi se moglo tudi v Skali. Saj vprašaš pri enem domačinu, ta pa ponavadi tudi ve za kakšne kolege, ki imajo še kaj prosto. Je pa res, da izgleda, da je tam na voljo bolj malo apartmajev. Na Tripadvisorju sem našla nekaj ocen apartmajev in studiev v Skali, malo pobrskaj, če so kakšni naslovi in številke zraven.

Kakorkoli, jaz mislim, da se bo zagotovo kaj našlo, če pa misliš, da te bo preveč skrbelo, ali boste kaj uspeli najti ali ne, pa raje malo od doma pokliči in se pozanimaj, da boš mirno spala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close