Grčija – 5 oseb??
Želeli smo na dopust v Grčijo in sedaj smo doživeli hladen tuš. Sploh ni sob za 5 oseb oziroma tiste, ki so so zelo drage. A ve katera za kaj primernega za 5 oseb v Grčiji? Je katera bila? Sploh nisem pomislila, da bo to problem. Res je, da smo mi povpraševali po All inclusive,… Nasvet bi prišel prav…
5 oseb-sklepam, da je to družina, torej 2 odrasla in 3 otroci? Koliko so stari otroci? Dobijo se namreč tudi sobe, ki so povezane med sabo…v bistvu sta to 2 sobi z vmesnimi vrati. Če bi dobili takšno sobo, so potem lahko npr. vrata odprta in otroci npr. spijo v sosednji sobi.
Če pa to ne pride v poštev je pa potem res najboljša možnost, da vzamete bungalov.
Poglej na http://www.booking.com, išči Grčija FAMILY ROOM!
dva klika in sem našla to:
http://www.intelekta.eu/si/poletje/samos/hotel-hydrele-beach.htm#
mal je treba pogledat, ane – poceni pa za 5 oseb ne bo nikjer, ker je samo taksa za letalo bivših petdeset jurjev
pokliči na intelekto in ti bodo zagotovo kaj našli
kliči organizatorje počitnic in ne posrednike, pošlji meile na intelekto, globtour, sun-holidays, sonček.
dva klika in sem našla to: http://www.intelekta.eu/si/poletje/samos/hotel-hydrele-beach.htm#
mal je treba pogledat, ane – poceni pa za 5 oseb ne bo nikjer, ker je samo taksa za letalo bivših petdeset jurjev
pokliči na intelekto in ti bodo zagotovo kaj našli
kliči organizatorje počitnic in ne posrednike, pošlji meile na intelekto, globtour, sun-holidays, sonček.
http://www.intelekta.eu/si/poletje/samos/hotel-hydrele-beach.htm#
poceni pa za 5 oseb ne bo nikjer, ker je samo taksa za letalo bivših petdeset jurjev. pokliči na intelekto in ti bodo zagotovo kaj našli
Mi smo 4 in smo imeli probleme (zanimali smo se za Grčijo in Turčijo). Vse agencije ponujajo po možnosti enega otroka brezplačno. če imaš pa dva pa so ugodnosti redko. Pravijo, da me moreš biti v tri posteljni sobi (na hrvaškem lahko), ampak moraš vzeti 2 sobi otroka pa imata po možnosti 20% popust in to je to.
LP in veliko sreče pri iskanju
Malči
hEJ HEJ!
Nas je tudi 5, pa gremo 25.6 na Kreto z relaxom, tavelika bučka ima 10 let, tamali bučki pa 23-mesecev, in sem omenila našo “velikost” družine in so nam zabukirali taveliko sobo, torej 4-posteljno, je pa prijazna gospodična dejala, da lahko v to sobico dobimo še dodatno ležišče, ampak tammali dve bomo že postrojili, da bo ok.Skratka do sedaj prijaznost velika in srčno upam, da ne bomo razočarani, imajo pa samo še letos vse tri čebele zastonj, gremo v IERAPETRA-HOTEL PETRAMARE all inclusive,slišala sem same pozitivne dogodivščine, predvsem od prijateljev, ki so tam kot družina stalni gostje…..komaj čakamo in res upam, da ne bomo razočarani!!!!!
Lp in upam da najdete kaj, ker nas čaka podobna “usoda” v nadaljnih potovanjih!
P.s. sicer pa res ne razumem , zakaj slovenske turistične agencije ne bukiraju tudi družinskih sob, kot, da mi z večimi otroki naj pa rajae kampiramo na slovenski obali!!
Ja, dvojčica sem kontaktirala skoraj vse agencije, ki si jih naštela pa še kakšno drugo in res nimajo nič oziroma je cena taka, da te kap. Saj pričakujem ok. 500 eur na osebo, ampak meni so naračunali kar 3,700 EUR. To pa je ogromno. Če pa so dve sobi pa ni potem nobenih popustov, ker mora biti v vsaki sobi en odrasel, popusti pa so le v primeru 2 odrasla + otrok brezplačno.
Natalina tvoja dva pa še nista dopolnila 2 leti in tako ste lahko v sobi za 4 osebe, ko pa enkrat dopolni otrok 2 leti pa mora biti soba za toliko oseb, kot jih dejansko je.
Res ne razumem, zakaj tako slaba ponudba za 5 oseb. In meni bi bilo logično, da ima taka družina še kakšen popust več, ne pa da še tistih popustov ne dobi, ki pripadajo 3 ali 4 članski družini….
Še največji problem pa je all inclusive, ki je v Grčiji že itak redek. Vendar jaz bi najraje to varianto. Upam,da nam bo uspelo kaj najti, ker smo se že zelo veselili tega dopusta:(((((
sončica, ….zgolj v vednost – Globtour je le izjemoma organizator počitnic,večinoma preprodaja druge agencije, sonček pa zgolj preprodaja izlete Guleta!!Velikokrat so organizatorji čisto druge agencije.
Subagent lahko popolnoma enako zagotovi željeno namestitev kot organizator dopusta in to za isto ceno ( to je pogoj subagenture).
lp
Forum je zaprt za komentiranje.