Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gran canaria vtisi

Gran canaria vtisi

je bil kdo na Kanarskih otokih zadnje čase. Mi se odpravljamo čez en teden, bolj na blef, pa me zanimajo vaši vtisi.

Kako je kaj vreme?
Cene?
Kaj je za počet?
Kje so kake dobre lokacije?
Koliko pride kaj rentacar?
Pa kar bi vam še padlo na pamet, predvsem, vam je bilo všeč?

100x hvala

Bila je kolegica, ki jo je zelo navdušilo plavanje z delfini. Drugega pa ne vem povedat, žal.

Joj, takoj bi spet šla :-)!
Kaj mi najprej pade na pamet? To, da je bilo pri nas 30 cm snega, tam se je pa že v zraku v avionu čutila vročina.
Nikoli me poleti morje ne impresionira tako, kot pozimi topli kraji.

Vreme: na Kanarskih je skozi celo leto večna pomlad. Je okrog 23-25 stopinj, idealno tudi za manjše otroke, tako temperatura kot klima.

Cene: približno take kot pri nas, nič pretirano dražje.

Kaj je za počet: Nujno pojdite v obmorsko letovišče Puerto de Mogan. To mestece je prekrasno, okna so okrašena s prekrasnim cvetjem, polno je lokalčkov, v mesto itak ne moreš z avtom, lepa peščena plaža,… Ah, kaj bi govorila..

Rent-a-car je kar ugoden in tudi bencin je cenejši. Mi smo, razen prvi in zadnji dan dopusta, imeli avto, pa je prišlo cca 30.000+bencin

Na recepciji hotela vprašajte za kakšno pristno špansko gostilno in se pustite razvajat z njihovo hrano, ob španski glasbi,..

UŽIVAJTE!!!!!!

Na Gran Canariji je nekaj čez 20 stoipinj, vendar je toplo, mi smo se ponavadi tudi kopali. Res fino, nikoli prevroče. Nekateri hoteli imajo ogrevane bazene, za morje je fajn imeti obleko, sicer pa je ogromno peska za igro. Morje sicer valovito
Najem avta je ugoden, otok zelo zanimov, zelen, črni kamni, idilične vasice, nasadi banan, paradižnika in avokada…
Obstajajo tudi vodni parki, mali živalski vrtovi…
Če si boste kuhali samo, je hrana v supermarketih poceni. Super so tudi tržnice, paradižnik je odličen, pa olive, pršut.
Ljudje prijazni, v turizmu govorijo nemško in angleško, domačini špansko.
Zagoto se boste imeli fajn, jaz se, hodila prej samo s takrat še fantom, letos gremo prvič z otroci na Fuertoventuro.
Vprašaj še kaj!
Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close