Grafologija
Wd40, nekaj o grafološki analizi, samo zate….ker si me ravnokar izzval. :)))
http://www.natonhrcroatia.com/poslodavci/kadrovska-grafoloska-analiza/%5B/quote%5D
Tole mi deluje samo kot reklama nekoga, ki bi to rad tržil. Prodajanje megle, ki sem jim priča v službi iz dneva v dan.
Ne daješ mi izbire:-))
https://www.youtube.com/watch?v=tu7JNDfDFT4
@Robi… daj preimenuj temo v Gonjenje WD40 in Antilope ☺
Nekatere firme imajo zaposlene ali pa najamejo razne psihologe, ki potem na podlagi raznih psiho testov izdelajo profil kandidata.
Enkrat sem več kot eno uro izpolnjeval takšne teste in ogromno vprašanj o tem, kaj bi naredil, če bi bil v takšni in drugačni situaciji…..
Mogoče je takšen način boljši od grafološkega načina.[/quote]
Še vedno to ne pomeni, da so izbrali najboljšega kandidata. Enkrat sem več ur izpolnjevala vse mogoče in potem sta me še dva psihologa od spredaj in zadaj zasliševala. Ven je prišlo, da sem perfektna kandidatka za to delovno mesto. Ampak kaj, ko delodajalec mene ni prepričal. Iz matematičnega dela so sklepali, da imam nadnaravne sposobnosti za naravoslovje, ampak zase vem, da sem po duši družboslovka. Skratka, neko sliko so dobili, ampak kdo in kaj je dejansko človek, se vidi šele ko začne delati.
Motiš se, midva z wd40 nisva na forumu uporabila niti 5 % kapacitet osvajanja. :)) Sem pa opazila, da je bil wd40 zelo zaželjen samec, ko me nekaj dni ni bilo tu gor. So kar leteli komplimenti v stilu….da je tako razgledan, pameten, eden od redkih zrelih moških tu gor. Je bilo kar zanimivo brati. :)))
Motiš se, midva z wd40 nisva na forumu uporabila niti 5 % kapacitet osvajanja. :)) Sem pa opazila, da je bil wd40 zelo zaželjen samec, ko me nekaj dni ni bilo tu gor. So kar leteli komplimenti v stilu….da je tako razgledan, pameten, eden od redkih zrelih moških tu gor. Je bilo kar zanimivo brati. :)))[/quote]
ja ja ja – da, draga ☺
še vsaka najstnica reče, da je tip luštkan, ko jo med palci na nogah srbi na oploditev
Nekatere firme imajo zaposlene ali pa najamejo razne psihologe, ki potem na podlagi raznih psiho testov izdelajo profil kandidata.
Enkrat sem več kot eno uro izpolnjeval takšne teste in ogromno vprašanj o tem, kaj bi naredil, če bi bil v takšni in drugačni situaciji…..
Mogoče je takšen način boljši od grafološkega načina.[/quote]
Še vedno to ne pomeni, da so izbrali najboljšega kandidata. Enkrat sem več ur izpolnjevala vse mogoče in potem sta me še dva psihologa od spredaj in zadaj zasliševala. Ven je prišlo, da sem perfektna kandidatka za to delovno mesto. Ampak kaj, ko delodajalec mene ni prepričal. Iz matematičnega dela so sklepali, da imam nadnaravne sposobnosti za naravoslovje, ampak zase vem, da sem po duši družboslovka. Skratka, neko sliko so dobili, ampak kdo in kaj je dejansko človek, se vidi šele ko začne delati.[/quote]
Potem nista bila kaj prida psihologa. :))))
Forum je zaprt za komentiranje.