Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grafologija

Grafologija

đizs, kaj vse se sprehaja po tem svetu….

še huje … tudi umrli so že taki ☺
vzrok je v temle: svašta pi.č.ka rodi – samo neće pare i cigare ♥

Wd40, nekaj o grafološki analizi, samo zate….ker si me ravnokar izzval. :)))

http://www.natonhrcroatia.com/poslodavci/kadrovska-grafoloska-analiza/%5B/quote%5D
Tole mi deluje samo kot reklama nekoga, ki bi to rad tržil. Prodajanje megle, ki sem jim priča v službi iz dneva v dan.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A tudi pri vas imate take, ki prodajajo meglo? Sem mislila, da je tako samo pri nas. :)))) Wd-jček, če se podpisuješ tako, da so tvoje črke nagnjene na desno, si ekstrovertiran tip. :))

Ja za enega introverniranca sem precej ekstrovertiran:-)) Mislim, da ne rabiš mojega podpisa, iz mojih zapisov vidiš, kam sem nagnjen;-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zdaj sem se spomnila tistega napisa, ki je na starih vlakih – Ne naginji se kroz prozor. :))) Zanimiva asociacija.

No jaz se ne nagibam skozi okna. Saj veš kaj je dejal en mulček: majko, gle stup. TUP.

E, mucek, mucek…..:))

Ja, je otroški, ampak zadane pa:-))

Mislim, da je fajn, da nekdo ohrani otroško dušo. Tu ne gre za otročje obnašanje, to je čisto druga zadeva.

Zase še zmeraj trdim, da imam prav otroško veselje pri odkrivanju česa novega. In mi je vsak dan, ko se nič novega ne naučim, izgubljen. Aja, pa še zmeraj sem ustvarjalen pri oslarijah:-)))

O, jaz pa ne….kak dan tudi lenarim. Kako sva si različna. :))))

Ne daješ mi izbire:-))
https://www.youtube.com/watch?v=tu7JNDfDFT4

@Robi… daj preimenuj temo v Gonjenje WD40 in Antilope ☺

Pa se boš potem počutil kaj boljše?

Nekatere firme imajo zaposlene ali pa najamejo razne psihologe, ki potem na podlagi raznih psiho testov izdelajo profil kandidata.
Enkrat sem več kot eno uro izpolnjeval takšne teste in ogromno vprašanj o tem, kaj bi naredil, če bi bil v takšni in drugačni situaciji…..
Mogoče je takšen način boljši od grafološkega načina.[/quote]

Še vedno to ne pomeni, da so izbrali najboljšega kandidata. Enkrat sem več ur izpolnjevala vse mogoče in potem sta me še dva psihologa od spredaj in zadaj zasliševala. Ven je prišlo, da sem perfektna kandidatka za to delovno mesto. Ampak kaj, ko delodajalec mene ni prepričal. Iz matematičnega dela so sklepali, da imam nadnaravne sposobnosti za naravoslovje, ampak zase vem, da sem po duši družboslovka. Skratka, neko sliko so dobili, ampak kdo in kaj je dejansko človek, se vidi šele ko začne delati.

Motiš se, midva z wd40 nisva na forumu uporabila niti 5 % kapacitet osvajanja. :)) Sem pa opazila, da je bil wd40 zelo zaželjen samec, ko me nekaj dni ni bilo tu gor. So kar leteli komplimenti v stilu….da je tako razgledan, pameten, eden od redkih zrelih moških tu gor. Je bilo kar zanimivo brati. :)))

Ah daj… wd je samo piksna z lepo slikco, noter je pa megla:-)))

Motiš se, midva z wd40 nisva na forumu uporabila niti 5 % kapacitet osvajanja. :)) Sem pa opazila, da je bil wd40 zelo zaželjen samec, ko me nekaj dni ni bilo tu gor. So kar leteli komplimenti v stilu….da je tako razgledan, pameten, eden od redkih zrelih moških tu gor. Je bilo kar zanimivo brati. :)))[/quote]

ja ja ja – da, draga ☺
še vsaka najstnica reče, da je tip luštkan, ko jo med palci na nogah srbi na oploditev

Nekatere firme imajo zaposlene ali pa najamejo razne psihologe, ki potem na podlagi raznih psiho testov izdelajo profil kandidata.
Enkrat sem več kot eno uro izpolnjeval takšne teste in ogromno vprašanj o tem, kaj bi naredil, če bi bil v takšni in drugačni situaciji…..
Mogoče je takšen način boljši od grafološkega načina.[/quote]

Še vedno to ne pomeni, da so izbrali najboljšega kandidata. Enkrat sem več ur izpolnjevala vse mogoče in potem sta me še dva psihologa od spredaj in zadaj zasliševala. Ven je prišlo, da sem perfektna kandidatka za to delovno mesto. Ampak kaj, ko delodajalec mene ni prepričal. Iz matematičnega dela so sklepali, da imam nadnaravne sposobnosti za naravoslovje, ampak zase vem, da sem po duši družboslovka. Skratka, neko sliko so dobili, ampak kdo in kaj je dejansko človek, se vidi šele ko začne delati.[/quote]

Potem nista bila kaj prida psihologa. :))))

Ampak, kje si ti dobil to idejo za nick, bi pa tudi rada vedela…..:))

Po karakterju sem troubleshooter. There, zdaj veš, streljam težave:-)))

Pri tebi ženska ne ve, ali bi se te bala, ali te občudovala. :)) No, važno, da nisi troublemaker, teh imamo itak preveč. ;))

Bala, zakaj pa bala:-)) Za občudovat res ni kaj, ampak bala?

No, saj imaš prav, mogoče le nisem vajena ljudi, ki znajo hitro reševat probleme…okoli mene so namreč sami filozofi, oni so mojstri v ustvarjanju problemov. :)))

In, potem naletim na kakšnega, ki je drugačen (troubleshooter), pa me zbega. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close