Najdi forum

Kupila novo grafično. Vse je super, samo zdaj mi pri odpiranju avi, mpg, mp4 (vse, kar ima sliko) formata, zmrzne. Igrce delajo, vse ostalo je kul, samo videa pa ne morem gledati nobenega. Obvezno zmrzne.
Ma kdo kašno idejo?

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ideja bi bla, da gonilnik ne štima… ni pa nujno

mogoče z kodaki kaj ni uredu…

Če je grafična iste znamke kot stara, so morda na disku ostali prejšnji gonilniki, pa se sedaj kaj ‘tepe’? Vsekakor odstrani in novo namesti tudi vse kodeke.
Saj res, kakšno čudo pa si sploh kupila?? Ziher kako tuuurbo varianto, a? 🙂

Kupila sem ASUS N7600GS SILENT
Grem probat vse kodeke in driverje prepričat, da hočejo delat 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Nope, še kar ne dela.
Sem vrgla vse kodeke dol, vse driverje dol, restartala, vse driverje gor, vse kodeke gor … Ista figa – če hočem odpret karkoli, kar naj bi mi predvajalo sliko, program zmrzne. KATERIKOLI program, v katerem hočem odpreti video, ne samo BSplayer … :(((

Inštaliraj DirectX 9.0c

Velikost fajla je cca. 32 MB.

Probala tudi to.
Še kar ne dela.

Snami si “DRIVER CLEANER” navodila sem ti poslal po mailu.
Imel sem podobne težave in sem jih rešil s tem programom.
Verjetno nisi pravilno deinstalirala gonilnikov in so še kje
kakšni ostanki kot so ti svetovali.

LP

sem dobila navodila, grem probat (skrajno obupana) še to možnost …

Pa saj ne morem verjet … Še kar ne dela!!

– sem odstranila driverje, kodek in player
– restart v safe
– driver clean
– odstranila grafiko (v device managerju)
– restart
– instal driverje, kodeke in player.

Končni rezultat – ISTO SRANJE KOT PREJ!!!

Zdaj mi pride na misel samo še to, da bi vrgla dol kodek in si dala novega gor. A ma kdo kakšnega dobrega, preizkušenega? …

Ali pa kakšno dobro, preizkušeno metodo za trmaste grafike … :(((

Če imaš staro grafiko na mamaplati, potem najprej onemogoči staro grafiko.
Če ne bo bolje, potem naloži zadnje gonilnike za mamaplato.
Če še ne bo bolje, naloži najnovejši bios za mamaplato.

Pol bi pa že skoraj moralo bit bolje 🙂

Nimam stare grafike na mamplati, sem jo odšraufala in ven vzela.
Še nekaj se mi je poblisnilo, grem probat … 🙂

jap, SP2 je bil kriv … 8o
Zdaj dela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close