grafika – kaj priporočate?
Prišel je čas za novo grafično. Financ-minister mi je odobril zelo malo sredstev (razen če nekako prepričam gazdarico, da mi ne bo treba sobe plačat), pa me zanima, kaj računalniški stručkoti svetujete – čimboljše za čimmanj denarja. Da ne bom kakšno neumnost kupila …
RAčunalnik: intel celeron 2.40 Ghz, 512 RAMa, Win XP.
Dosedanja grafika (prosim, vzdržite se smeha): NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
Zdaj pa se izprsite in mi svetujte :))
Aha. Večinoma nič posebnega (glede na to, kako dolgo sem shajala s svojo staro grafiko 😉 Do zdaj sem vedno mislila, da so čudaki tisti, ki to počnejo, ampak dejansko jo bom menjala zaradi igrce 🙂 Ne morem špilat Ages of empires III. Pa o Indijancih se gre, ko sem jaz čist nora na indijance …
Neee, sej so še drugi razlogi! Mogoče me prime, da še kakšen 3D gif spravim skupaj, ob tej stari grafiki me je to čisto minilo.
Hehe… indijanci… tako preprosti pa rabijo tako hudo grafiko, da jih izriše. :))
Za to kar si opisala, bo kakšna povprečna grafična z 256 MB kar primerna.
Le pazi, da kupiš tako za katero imaš prosto režo na osnovni plošči. AGP oziroma PCI-Express
Evo tukaj najdeš pa zares malo morje grafičnih in primerjav cen med trgovinami:
Glede na specifikacije na Nvidiini spletni strani je ta grafikulja za AGP vodilo, in to 4kratni AGP. Če boš še dobila kakšno kartico sploh, ker je meni diler že pred dosti več kot letom pizdil, da že težko dobi kakšno dobro grafično za AGP, ker trend vodi v PCI-X(ali PCI-E, ne spomnim se) in glede na to, da imaš noter AGP grafično, najverjetneje pomeni, da nimaš PCI-X vodila. Žal.
Forum je zaprt za komentiranje.