Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gradbeništvo in slovenc

Gradbeništvo in slovenc

Tretji delodajalec, ista stvar. Brigam se zase, sem pošten in pridno delam. Kar nekaj obrekujejo, se vtikujejo in zajebavajo. Povsod je problem ko delam z južnjaki. Šef je Slovenc, vsaj mislim in danes je rekel, da me je vzel samo ker je en kosovec na daljši bolniški in je rabil na hitro, da drugač pa slovencev ne jemlje ker nismo za v tim in ko se ta vrne me čaka sporazumna ali “sporazumna” odpoved. Wtf!

Ma pošlji ga v pm jutri zjutraj takoj…. nič dobro jutro nič…. odpoved mu fukni ko pesu…. lahko še probaš z večjo plačo za finto.. 😀 meni niso dali 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Znorel bom, 04.10.2021 ob 18:59

Tretji delodajalec, ista stvar. Brigam se zase, sem pošten in pridno delam. Kar nekaj obrekujejo, se vtikujejo in zajebavajo. Povsod je problem ko delam z južnjaki. Šef je Slovenc, vsaj mislim in danes je rekel, da me je vzel samo ker je en kosovec na daljši bolniški in je rabil na hitro, da drugač pa slovencev ne jemlje ker nismo za v tim in ko se ta vrne me čaka sporazumna ali “sporazumna” odpoved. Wtf!

ne more te čakat sporazumna ali “sporazumna” odpoved, razen, če si idiot.

Slovenci niso za v tim, ker niso pripravljeni delati 12 ur za sitne pare in živeti od konzerv.

Če veš, da ti bo dal odpoved potem daj ti njemu čim prej odpoved in ga odjebi.

Po eni strani je najbolje (za dušo), da mu odpoved vržeš takoj jutri v fris.

Samo je pa problem, če ti daš odpoved, potem na Zavodu za zaposlovanje ne dobiš nadomestila. Tako, da s tega vidika pa ni pametno mu vreči odpovedi v fris, če nimaš druge službe že zagotovljene.

Idealno bi bilo, da dobiš drugo službo in mu odpoved daš preden pride oni nazaj z bolniške.

Pa seveda ne podpisuj sporazumne odpovedi. To je v njegovo korist, ter v tvojo zgubo.

Najdi nekoga, da te zaposli za en mesec ali vsaj da ti nakaze eno minimalno placo, ti mu jo potem vrnes, tako lahko temu takoj das odpoved in potem ti bo vseeno pripadalo nadomestilo..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close