Grad Mokrice
Pozdravljene punce!
Rabila bi vaso pomoc. Z zarocencem pridno izbirava lokacijo najine sanjske poroke. Med favorite sva uvrstila tudi gard Mokrice. Sedaj me pa zanima ali se je katera ze porocila na tem gradu. Zanima me v bistvu ali je dejansko vse tako lepo kot opisujejo na gradu? Namrec odlocava se, da bi vse od poroke pa do feste imela kar tam. Njihova organizatorka poroke je vse opisala tako sanjsko in popolno (poroka v parku, organizacija cvetja iz njihove strani, pa torta, bend, slavje, ognjemet, kocija … za vse poskrbijo oni).
Vsake vase informacije bom vesela.
Hvala za pomoc!
Duckling
Moja prijateljica se je junija poročila na gradu Mokrice. Na začetku si je zamislila, da bo vse potekalo pri njih (civilna in cerkvena poroka). Ker pa sta s svojim bodočim možem želela tudi krstiti svojo hčerkico, to potem ni bilo možno. Krst lahko poteka samo v cerkvi (tako so ji vsaj rekli). Na koncu je bila civilna poroka na Gradu, potem smo se peljali v eno bližno vasico v majhno cerkvico (zelo lepo) in potem nazaj na Grad. Na grajskem dvorišču smo imeli potem svatje malo prigrizka in coctaile, mladoporočenca pa sta se šla slikat (slike so noro dobre). Sprva je bilo dogovorjeno, da bi imeli tudi fešto zunaj, na grajskem dvorišču, ampak so bile napovedane plohe (ki jih potem ni bilo), zato smo imeli kasneje pogosstitev v dvorani. Mogoče celo boljš, da smo bili notri, ker je zna biti v Mokricah poleti ogromno kumarjev. Gostinska ponudba je bila odlična, pogrinjke je pripravila cvetličarka. Smotano je bilo edino to, ker so Grad od zunaj prenavljali in je bil cel v odru.
uredijo sicer lepo, vendar gostoljubni pa niso. bila na poroki od kolegice. ko so nas iz prizorišča dobesedno nagnali, poleg tega pa tudi prepovedali, da bi svatom dali pecivo, ki smo ga imeli s sabo, sva se odločila, da se midva definitivno ne bova poročila tam. naj še omenim, da je potem ves čas tam stal njihov varnostnik, ki je pazil na nas, da slučajno ne bi kdo kakšnega piškota dal v usta. kr neki.
prostor je bil lep, ampak gostoljubje pa na nuli.
Priporočam grad Brežice z čudovito viteško dvorano v kateri je mogoča poroka. slike so na voljo na strani Posavskega muzeja Brežice – Vaš link.
Forum je zaprt za komentiranje.