Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Govorili so mi da sem angel a v njenih očeh sem bil hudič

Govorili so mi da sem angel a v njenih očeh sem bil hudič

Kaj naj naredim da jo prebolim. Vse bi naredil da bi vsaj izvedel zakaj je odšla.

Preboli. Delaj stvari, ki te veselijo. Jokaj, smej se. Odsla je, ne oziraj se vec na njo. Pravi ljudje, ne bodo odsli.

Tudi sam sem dolgo časa tuhtal, na koncu pa izvedel da je odšla k bogatejšemu. Imel sem jo neznansko rad a to ni njej pomenilo nič.

Nisi znal lepo ravnati z njo očitno..karkoli bi za vaju to pomenilo. Ženske ne gredo kar tako proč, če ni reeees hudo. Drugi pa itak tu niso pomembni, zdaj ko ti je hudo..mar ne?

Zamoti se z delom, cilji, sanjami, željami… imaš že bucketlist? Začni kljukati. Saj bo, čas zaceli vse rane

joj,kok razumem ta stavek. Eden je tud v meni zbudil kr hudiča. kako sem se jaz obnašala z njim v vezi! noro! Vrgel me je na obrate,da sme bla ko stekla lisica. Grozno toksično razmerje je bilo. ni mi bilo všeč,kakšna sem,v kaj me je spreminjal. Dolgo je trajalo da sem skenslala in zares nardila konec,stokrat sva odnos pogrevala,matr je blo mučno. ena navadna jajca,res! Zdej je že konec davno.. vesela sem da sem se rešila. če je tako bilo v vajinem razmerju,ni ona za tebe. Če si za njo hudič,nista kompatibilna,ni tvoja sorodna duša. Človek ki ga ljubiš mora v tebi videt najboljšo verzijo sebe in tebe. Te motivirat da iz sebe narediš najboljše in imeti rad tvoje napake. Boš prebolel.. boš videl.. sčasoma.. tud jst sm se svaljkala v samopomilovanju neki časa.. was not nice 🙁

Zdaj, ko jo nimaš imaš čas zase in absolutno svoboden si. To je neskončno več vredno kot pa da je človek privezan na neko drugo osebo.

Kdo bi vedel… brezbesednih brezjajčnic je rudi v ženskem svetu veliko. Mi ni jasno kaj je tako težko reči tako in tako je pri meni in to je to. Če tudi toliko nisi vreden da dobiš resnico potem je ona še manj. Ne nasedaj na to, da ženska ne odide dokler ni res hudo- takrat odide tista, ki je imela in ima rada a tudi pove zakaj odhaja. Tale tvoja pa ni bila s srcem s tabo drugače bi poskusila vse in šele potem šla če ne bi bilo sodelovanja s tvoje strani pri nadaljevanju odnosa. Zato ker ni bila s srcem s tabo je komot odšla brez besed.

Jaz sem po kolenih hodil za njo, pa me tudi ni hotela poslušati.

Je pa to izkusil marsikateri moški, tudi Tomi Meglič iz Sidarte:

Izvajalec: Siddharta
Avtor besedila: Tomi Meglič

Izginjajo barve, izginja nebo,
iz teme pristaja nekdo,
v srebrnih oblekah, ob spremstvu luči,
prinašajo vest, da te več ni.

Na listu papirja je njeno slovo,
štempl “venus” in notri adijo.
Kam je šel moj ponos, moj trud, moj pogum?
Kaj je razlog, da izgineš stran od tu?

Vem jaz sem bil platina, a hot’la si kič,
jaz sem bil angel, a zate hudič,
jaz sem bil kralj celotnega sveta,
a ti na Veneri si doma, pa ne znam pridt tja.
(pa ne znam)

Ostaja njen vonj in v okvirju obris,
raztrgane pesmi in zvok.
V prazni puščavi še čakam na njih,
strah ostaja, vem da jih več ne bo.

V pesek zdaj rišem besede za njo
in upam v odsev na Venero.
Vse bi dal, da bi ‘zvedel zakaj in kako,
vse bi dal, da pokažem kaj lahko.

In spet je večer,
spet je nad mano planet,
izgubljam vso svojo moč,
postajam slep,
prisluhi prividi vse se podira,
vse se krivi, a ne smem,
pa vem, da lahko
in vem, da lahko…

Saj bil sem že platina, a hot’la si kič,

A je mrtva?
Ni čudno, da te je pustila, ker luzerje tipa ”bi naredil” pusti vsaka normalna in pametna ženska.

Velik vas misli, da ste platina. V resnici ste daleč od žlahtnih kovin.

Raje bi ti odgovorila na 4 oči? Ali je to možno ali so zgodbe pač izmišljene? Odšla je ker: ni hotela bit več s tabo. Razlog ni pomeben. Lahko si je vse dal in je ona hotela nekaj drugega. Preprosto je bila zaljubljubljena v nekoga drugega. Tu se ne da nič, lahko bi se vrgel na trepalnice in ne bi pomagalo. Preboli jo tako, da greš na nove zmenke. Kupi si nekaj novega za obleč. Prepospravi hišo, delaj na sebi, beri uči se. Več na sz.

No, no. Samo malo.
Vsi mu samo, kako on ni znal. Če se boste princeske vprašale, kaj počnete tipom, da mu daste občutek popolnosti in ga “zlupite”do kosti pa to ni mišljeno materialistično in potem bo človek lahko pričel počasi sestavljati koščke sestavljank, da njeni nameni niso bili nikoli in da mu je vrnila in vsilila občutek krivde, ker to pač počnete, zelo dobro.
Ko boš prišel k sebi boš vedel od začetka, da si verjetno dal vse kar si imel pa zanjo ni bilo nič dovolj in te je odrezala kar na enkrat in ti dala občutek, dokler te drži s krivdo ne moreš trezno razmišljat. Ampak, če se vrneš na začetek boš vedel kaj in kako.
Nasmehni se. Samo izigrala te je.

Po navadi pomaga, če vprašaš.

a je tud tvoja šla s kakšnim postavnim južnjakom?

Vau, pameten nasvet. In kako lahko vprašaš nekoga, ki nekega dne samo izgine in te izbriše iz svojega življenja?

Pozdravljen!

Razumem da je hudo, vendar jo ne sprašuj zakaj je odšla, če bi bila ženska zdrava osebnost, bi imela odgovornost do tebe in bi ti povedala zakaj hoče od tebe. še prej pa bi se pogovorila s teboj in bi poskušala rešiti vajin odnos. Vreden si boljše partnerice!

Poznamse mi enako zgodilo

Poznamse mi enako zgodilo

A si najdu v kleti zaprašen album od sidharte pa ga vtaknil v cd player al kuga. S produktivnostjo se boš rešil te melanholije.

Z razlogom te je pustila.

Verjemi, da je to za tvoje dobro.

Zdaj rastes in bos znal prepoznati plevel od roze. Vsaj eno seme, ki kali v tvoji glavi je drugacno, boljse, zdaj ves, da isces nekoga, ki te bo imel res rad.

Ona si te ne zasluzi, ce te je tako pustila. Ti si zasluzis vec in boljse. Ona ti je to pokazala, samo videti moras. Zdaj ves, da si vreden vec in bos to tudi iskal. Pod to mejo ne bos vec sel, ker ves  kako je tam spodaj. Ti si prestopil mejo. Vsaj v enem vidiku. Namrec ucimo in rastemo vse zivljenje. Ce si pripravljen rasti, seveda.

Odgovor na objavo uporabnika
Nisi edini, 25.11.2020 ob 17:35

Jaz sem po kolenih hodil za njo, pa me tudi ni hotela poslušati.

Je pa to izkusil marsikateri moški, tudi Tomi Meglič iz Sidarte:

Izvajalec: Siddharta
Avtor besedila: Tomi Meglič

Izginjajo barve, izginja nebo,
iz teme pristaja nekdo,
v srebrnih oblekah, ob spremstvu luči,
prinašajo vest, da te več ni.

Na listu papirja je njeno slovo,
štempl “venus” in notri adijo.
Kam je šel moj ponos, moj trud, moj pogum?
Kaj je razlog, da izgineš stran od tu?

Vem jaz sem bil platina, a hot’la si kič,
(pa ne znam)

Ostaja njen vonj in v okvirju obris,
raztrgane pesmi in zvok.
V prazni puščavi še čakam na njih,
strah ostaja, vem da jih več ne bo.

V pesek zdaj rišem besede za njo
in upam v odsev na Venero.
Vse bi dal, da bi ‘zvedel zakaj in kako,
vse bi dal, da pokažem kaj lahko.

In spet je večer,
spet je nad mano planet,
izgubljam vso svojo moč,
postajam slep,
prisluhi prividi vse se podira,
vse se krivi, a ne smem,
pa vem, da lahko
in vem, da lahko…

Saj bil sem že platina, a hot’la si kič,

Lepo je del pesmi citiral, kajne? Se mi je precej zdelo znano 😉 Samo ločil ni postavil prav 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close