Gostinec Bitenc – prodana duša
vse za stranke, 03.11.2021 ob 06:58
Komaj so ga rešili, ko je zaradi covida pristal na respiratorju, potem se je zahvaljeval medicinskemu osebju, zdaj pa je vse zbrisal, da ne bi izgubil edinih strank, ki še hodijo k njemu, to so antivakserji. Drugi si niso upali, ker ni varno, saj ne preverja PCT.
To gostilno bi morala že zdavnaj zapreti inšpekcija, samo izgleda da ima zelo dobre veze…
Avtor ne laži.
Na svojem javnem profilu je pojasnil, da so mediji iz zahvale zdravstvenemu osebju v bolnišnici naredili senzacijo. Želel se je zahvaliti, toda dandanes tudi to več ni možno, ker vsak kuje svoj dobiček a ne?
Slepar si in lažnivec. On v svoji restavraciji preverja PCT, ne spušča se pa v vpogled v aplikacijo, tako kot povsod drugod.
Kaj pa tebe muči cepilska depresivno bitje? Strah je huda reč.
Ti je cepivo vdarlo na um, 03.11.2021 ob 07:22
Avtor ne laži.
Na svojem javnem profilu je pojasnil, da so mediji iz zahvale zdravstvenemu osebju v bolnišnici naredili senzacijo. Želel se je zahvaliti, toda dandanes tudi to več ni možno, ker vsak kuje svoj dobiček a ne?
Slepar si in lažnivec. On v svoji restavraciji preverja PCT, ne spušča se pa v vpogled v aplikacijo, tako kot povsod drugod.
Kaj pa tebe muči cepilska depresivno bitje? Strah je huda reč.
A diskretno na 4 oči se pa ne more zahvaliti? Je potrebno poklicati pop tv, da vse posnamejo? Zakaj je potrebna taka promocija?
Imaš za burek ja ali ne, 03.11.2021 ob 08:41
To je odlična restavracija, pa če si še tako izmišljuješ, ti to nič ne pomaga. Boš že moralo požreti, kar si kuhaš. Burek.
Očitno te restavracije precej ljudi ne pozna. Si tako prijazen/na in nam zaupaš ime gostilne in kraj, kjer je?
Mjaw mjaw, 03.11.2021 ob 09:10
Sorči, kdor nima v glavi slame kot ti, razmišlja drugače. A kako boš s puhon v glavi razmišljalo. Sorči
Ej, vse ti oprostim. Popolnoma prav imaš, Mitja ima idealen ITM. Kdor vidi drugače od tega, ima zagotovo slamo in puh v glavi!
Z moje strani zaključujem, ker se ne mislim spuščati pod nivo in prebirati nesmisle.
tole me pa zanima, 03.11.2021 ob 09:37
Ej, vse ti oprostim. Popolnoma prav imaš, Mitja ima idealen ITM. Kdor vidi drugače od tega, ima zagotovo slamo in puh v glavi!
Z moje strani zaključujem, ker se ne mislim spuščati pod nivo in prebirati nesmisle.
Forum je zaprt za komentiranje.