Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostinci se tresejo pred lockdownom, a PCT ne bi preverjali!

Gostinci se tresejo pred lockdownom, a PCT ne bi preverjali!

Odgovor na objavo uporabnika
zbudi se, 31.10.2021 ob 17:52

yram, 31.10.2021 ob 17:49

vatikanske ječe, 31.10.2021 ob 17:21

vse je terba zapret. Prav je privatnikom, kaj so s epa tresli pred strankami in popuščali pritisku zaradi dobička, namesto da bi najeli varnostno službo, ki bi zavračala vsiljive stranke brez pct.

Ze zdaj imajo upad, od samo cepljenih ne morejo preziveti. Ni naloga obicajnih ljudi igrati zdravstveno in inspekcijsko sluzbo. To bo morala vlada dojet, da ljudje tega ne bojo dolgo poceli.

S takim razmišljanjem naj ne jamrajo zaradi lockdowna. Pandemijo imamo, dobro jutro!

Zakaj pa potem ni razglašena, če jo imamo? Hmm…

Kdo pri zdravi pameti ima v teh težkih časih veselje hoditi po lokalih?

Dajte biti sočutni do bolanih in ostanite doma!

Blednica, 31.10.2021 ob 19:46

Zakaj pa potem ni razglašena, če jo imamo? Hmm…

Saj je. Pandemija, seveda. Ne pa epidemija. Misliš, da bo država spet plačevala nadomestila neodgovornim?

En cepljeni gostinec tam pi.zdi, da bodo posli propadli zaradi necepljenih. Čakaj malo, a niste cepilci solidarni in odgovorni do skupnosti? Zakaj potem ne nagovoriš svojih cepljenih gostov, naj dvakrat več popivajo in pustijo denarja v oštariji, da pokrijejo izpad tistih antivakserskih egoistov, in ne bo treba zapirat espeja? Dajte se malo sami zmigat in organizirat, solidarneži, ni treba samo v televizijo buljit in čakat, kaj vam bosta Janša in Krek povedala. A ste hoteli privatniki kapitalizem in tržno gospodarstvo? Potem se pa ravnajte po tem! Če se ti povpraševanje na gostilniškem trgu spremeni, se moraš prilagodit z drugačno ponudbo, ne pa v Janšo na televiziji buljit in državo čakat kot v komunizmu. Sam se malo zmigaj in znajdi, saj si SAMOSTOJNI PODJETNIK!

Dokler ni tvita ni pandemije, je le zgolj prekuževanje. In narod se na polno strinja s tem. Skoraj noben se več ne drži ničesar.

za blednico, 31.10.2021 ob 19:50

Saj je. Pandemija, seveda. Ne pa epidemija. Misliš, da bo država spet plačevala nadomestila neodgovornim?

A mi pokazes dokument, da je trenutno razglasena? Jaz nic ne najdem… Za lansko se najde razglasitev, nato preklic, o nadaljni letosnji ni duha ne sluha…

Desperadodajka, 31.10.2021 ob 20:00

En cepljeni gostinec tam pi.zdi, da bodo posli propadli zaradi necepljenih. Čakaj malo, a niste cepilci solidarni in odgovorni do skupnosti? Zakaj potem ne nagovoriš svojih cepljenih gostov, naj dvakrat več popivajo in pustijo denarja v oštariji, da pokrijejo izpad tistih antivakserskih egoistov, in ne bo treba zapirat espeja? Dajte se malo sami zmigat in organizirat, solidarneži, ni treba samo v televizijo buljit in čakat, kaj vam bosta Janša in Krek povedala. A ste hoteli privatniki kapitalizem in tržno gospodarstvo? Potem se pa ravnajte po tem! Če se ti povpraševanje na gostilniškem trgu spremeni, se moraš prilagodit z drugačno ponudbo, ne pa v Janšo na televiziji buljit in državo čakat kot v komunizmu. Sam se malo zmigaj in znajdi, saj si SAMOSTOJNI PODJETNIK!

Ne vem, ali delaš norca s temi prispodobami ali si res tako zabito, da enačiš solidarnost do skupnosti z nekakšnim dvojnim plačilom strank, ki zaidejo v lokal?  če smo že pri tem, tudi necepljeni hodijo po lokalih in širijo okužbe, dokaz je ravno tisti bajsolini iz Radha Govinde, ki so ga komaj rešili.

V bistvu si iz dneva v dan bolj v buli -to se zlahka razbere iz tvojih bolnih zapisov.  Blagor revnim, bolnim, šugavim, ki jih  ravnozemljaška “Desperadodajka” ne vlači po škrbinah na tem forumu.

Spet sparam denar na veliko, grem po hrano, kaksen DM in to je to. Drug teden se grem testirat, da greva s sinom po bundo. Kot je ena zgoraj napisala, pocasi vidim, da ne rabimo dosti, kupcek se pa nabira. Prav jim je, ampak ta denar bo zapravljen za dopust v tujini, ko pac bo, pri nas ne mislim vec zapravljati denarja.

Gostinci imajo čudno računico.

A da se tresejo?! Ne verjamem.

BON 21 za hrano in pijačo ne vzamejo!

Nič hudega jim ni!

Še predobro jim gre!

Zarad mene tud, če vsi propadejo. Koji če mi kurac gostilna. To je ta zadnje v teh časih, da bi potreboval za življenje. Meni je pomembno, da imam šiht, zdravnika pa trgovino.

spreobrnjenje, 31.10.2021 ob 18:20

gostinci gostinci, 31.10.2021 ob 16:40

Mitju Bitencu so komaj rešili življenje, ker je imel hud potek covida, a kljub temu PCT svojih gostov ne bo preverjal. Pa koliko je še takih, ki vabijo goste brez PCT. Ko pa okužbe naraščajo in država grozi z lockdownom, pa jokajo. Še malo, pa bodo bolnišnice tako polne, da bo za njemu podobne bolnike zmanjkalo prostora, pa niti njega ni izučilo.

Tale gostinec Mitja je ves čas zagovarjal anticepilce in prirejal kuharske delavnice brez mask.

In kot ostali anticepilci je takrat, ko je dobil “prehladek” prilezel v bolnico.  Zanimivo, ne?

Robi, ti boš seveda doma ostal in vzel kakšen aspirinček, kajne?  Ali sploh greš kam, razen v gozd s svojimi cucki?  Upaš v trgovino?

Kuhar Mitja  je vegetarijanec in ima vsaj 30 kg preveč! Torej pri njem niso samo maske problem …

V ozadju te  “reklame” in zahvle, ki jo je gostinec Mitja podal  na TV … mi nekaj smrdi.

Pravijo, da nič ni zastonj ….

Če preverijo osebno izkaznico, ko točijo alkohol bodo še pct.

Žalostno kam ste prilezli, cepljeni in še nadzirani.

Kuc kuc, 01.11.2021 ob 00:34

Žalostno kam ste prilezli, cepljeni in še nadzirani.

Ampak re.Mislijo ,da so svobodni pa so na istem kot mi.

Fajn so jih peljali scat.

Smo bili zadnjič v neki restavraciji, kjer smo bili vsi štirje močno presenečeni. V restavraciji se je trlo ljudi, ki so sedeli vsak za svojo mizo. Med mizam ni bilo niti metra varnostne razdalje. Mož se je s hrbtnim delom stola dotikal celo nekoga za sosednjo mizo. PCT-ja niso zahtevali pokazat, niti jih ni zanimal. Na koncu je natakarica rekla “samo da ga imate!”. Sicer vsi zelo prijazni in vse, pa vseeno to tako ne gre. Na majhnem prostoru te restavracije nas je bilo sigurno dvajset.

Pol bo pa spet vse jokalo, ko se bo zapiralo!!

Madeline Chow, 01.11.2021 ob 06:38

Smo bili zadnjič v neki restavraciji, kjer smo bili vsi štirje močno presenečeni. V restavraciji se je trlo ljudi, ki so sedeli vsak za svojo mizo. Med mizam ni bilo niti metra varnostne razdalje. Mož se je s hrbtnim delom stola dotikal celo nekoga za sosednjo mizo. PCT-ja niso zahtevali pokazat, niti jih ni zanimal. Na koncu je natakarica rekla “samo da ga imate!”. Sicer vsi zelo prijazni in vse, pa vseeno to tako ne gre. Na majhnem prostoru te restavracije nas je bilo sigurno dvajset.

Pol bo pa spet vse jokalo, ko se bo zapiralo!!

Torej želiš povedati, da je bilo zelo neodgovorno od vas, da ste se sploh vsedli za mizo?

Bice druga Petrinja v Sloveniji.

pa vseeno to tako ne gre, 01.11.2021 ob 07:04

Torej želiš povedati, da je bilo zelo neodgovorno od vas, da ste se sploh vsedli za mizo?

Zelo neodgovorno, da ljudje kljub opozorilom rinejo v tako gužvo in potem še jokajo.

Pa taka solidarnost.

Cepljeni, nadzirani in še ogroženi od samih sebe.

V veliki večini gostinci in trgovci ne preverjajo Pct-ja..se vprašajo ne zanj…tako,da ….

Bi ti stalo na vhodu v lokal in preverjalo pct?

Jaz ne bi! Mi je moje zivljenje precej milo in drago in smatram, da je virus veliko bolj prijazen kot zblojeni ljudje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close