Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilne in turistični boni

Gostilne in turistični boni

Si lahko izmenjamo podatke o tem, katere gostilne sprejemajo turistične bone in pa katere ne?

Moj podatek: bonov ne sprejemajo v gostilna Falkenau v Kočevju (zgovarjajo je, da samo med tednom, znesek naj bi bil čez 50 eur, kao nimajo aplikacije itn.) in ribiška družina v Gameljnah v Ljubljani. Sicer imajo oboji zelo dobro hrano.

Vesela bom namiga, kje v LJ ali bližnji okolici se da porabit bone.

Odgovor na objavo uporabnika
bonbonček1, 17.08.2021 ob 22:34

Si lahko izmenjamo podatke o tem, katere gostilne sprejemajo turistične bone in pa katere ne?

Moj podatek: bonov ne sprejemajo v gostilna Falkenau v Kočevju (zgovarjajo je, da samo med tednom, znesek naj bi bil čez 50 eur, kao nimajo aplikacije itn.) in ribiška družina v Gameljnah v Ljubljani. Sicer imajo oboji zelo dobro hrano.

Vesela bom namiga, kje v LJ ali bližnji okolici se da porabit bone.

Letošnji bon lahko koristiš v gostilni Portal na Zaloški v Lj.

Ne sprejemajo v Gostilni Pirc v Rojah! Zaradi gostincev so bili ti boni, oni pa očitno v resnici nočejo služiti, ker upajo na pomoč države brez dela. Hvala za take gostince, bomo raje jedli doma.

Na facebooku obstajajo prav temu namenjene skupine za zapravit bone.

Še ena v Lj, 17.08.2021 ob 23:44

Letošnji bon lahko koristiš v gostilni Portal na Zaloški v Lj.

Prosim, če ima kdo informacije glede gostilne Jurman na Zaloški cesti, ker sem dobila nasprotujoče informacije…

Takole piše na Jurmanovi strani:
TURISTIČNE BONE( 2. IZDAJA) SPREJEMAMO OD PONEDELJKA DO PETKA MED 17.00 IN 22.00 URO. MINIMALNI ZNESEK UNOVČITVE JE 50€.

V Lj v glavnem NE jemljejo bonov 21 po gostilnah.

Tudi v gostilni na Orlah jih jemljejo, mislim, da min 30 EUR

Ribnik Brestanica ne sprejema bonov. Verjetno tudi denarja ne.

marta254, 18.08.2021 ob 10:49

Prosim, če ima kdo informacije glede gostilne Jurman na Zaloški cesti, ker sem dobila nasprotujoče informacije…

Jurman ni isto kot Portal, sta oba na Zaloški par metrov narazen. No jaz za Jurmana ne vem.

Skoraj nikjer ne sprejemajo, jaz bom začela javljati na ministrstvo za gospodarstvo. Zaradi gostincev so boni, banda …

V Komendi, v Gostilni Klanc jih jemljejo, min znesek je 50.

Picerija Izba v Snoviku je super, na bone. Min znesek je  20e.

Hotel Dolenjc v Novem mestu. Vse dni v tednu  od 10- 22- ih.Znesek ni omejen.

Bodite previdni ker v silni želji da se pokoristi bon pride do problema, ki je v kvaliteti ponudnikov!!!
Dva primera prijateljic iz Bohinja in Bleda: hrana obupna, odnos katastrofalen, tako, da sta v enem primeru celo predčasno odšli domov.
Moj v hotelu Lifeclas 4* v Portorožu: za 100 eur na noč dobiš za večerjo golaž in krompir pa tudi pire in ragu golaž: hrana obupna – nobene izbire, isto velja za zajtrk. DOBESEDNO DENAR VRŽEN STRAN!!!
Moj nauk: izogibam se večjim turističnim mestom, kjer je edina stvar ki jo obvladajo: visoke cene!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close