Gostilne in turistični boni
Si lahko izmenjamo podatke o tem, katere gostilne sprejemajo turistične bone in pa katere ne?
Moj podatek: bonov ne sprejemajo v gostilna Falkenau v Kočevju (zgovarjajo je, da samo med tednom, znesek naj bi bil čez 50 eur, kao nimajo aplikacije itn.) in ribiška družina v Gameljnah v Ljubljani. Sicer imajo oboji zelo dobro hrano.
Vesela bom namiga, kje v LJ ali bližnji okolici se da porabit bone.
bonbonček1, 17.08.2021 ob 22:34
Si lahko izmenjamo podatke o tem, katere gostilne sprejemajo turistične bone in pa katere ne?
Moj podatek: bonov ne sprejemajo v gostilna Falkenau v Kočevju (zgovarjajo je, da samo med tednom, znesek naj bi bil čez 50 eur, kao nimajo aplikacije itn.) in ribiška družina v Gameljnah v Ljubljani. Sicer imajo oboji zelo dobro hrano.
Vesela bom namiga, kje v LJ ali bližnji okolici se da porabit bone.
Letošnji bon lahko koristiš v gostilni Portal na Zaloški v Lj.
Bodite previdni ker v silni želji da se pokoristi bon pride do problema, ki je v kvaliteti ponudnikov!!!
Dva primera prijateljic iz Bohinja in Bleda: hrana obupna, odnos katastrofalen, tako, da sta v enem primeru celo predčasno odšli domov.
Moj v hotelu Lifeclas 4* v Portorožu: za 100 eur na noč dobiš za večerjo golaž in krompir pa tudi pire in ragu golaž: hrana obupna – nobene izbire, isto velja za zajtrk. DOBESEDNO DENAR VRŽEN STRAN!!!
Moj nauk: izogibam se večjim turističnim mestom, kjer je edina stvar ki jo obvladajo: visoke cene!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.