Zivjo, ste kaj podkovani s poznavanjem ljubljanskih gostiln oz. restavracij? A kdo pozna restavracijo Manna v Trnovem? Je draga, zelo draga? Kaj pa Allegria na Nazorjevi, kako je tam? Okusnost, cene, ambient? Rabim za par ljudi, pa da bi bilo prijetno in cenovno v mejah normale. Cau!
V Allegrii sem bila že večkrat, tudi družisko srečanje (večja skupina ljudi) smo dali čez in je vedno bilo super. Cene so zmerne, ambient po mojem okusu perfektna mešanica domačnosti in “finosti”. Natakarji so zelo prijazni.
Hvala, Staša! Ej, a imajo tudi kak lušten letni vrt za zunaj sedet? Nič ne hodim tam okoli, tko da ne vem, kako zgleda, sem samo brskala po netu. A za jest je dobro, okusno?
Hm, nazadnje sem bila nekaj mesecev nazaj, ko je bilo še prehladno za zunaj, ampak mislim, da imajo na dvorišču mize tudi zunaj. Mogoče bolje, da prej pokličeš … Hrana je pa zelo okusna.
Kaj pa Mehiška? Meni je krasna Cantina Mexicana – tudi zmerne cene, zelo okusna hrana in ogromne porcije.
Manna zelo uredu restavracija, za spoznanje drazja, ampak ne pades dol. Zelo uredu tudi Cubo….www.cubo-ljubljana.com. Dobra in cenovno cisk ok je Nona, pa Kaval v Vižmarjih, pa se kaksna bi se nasla.