Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Gostilna Trebušnik

Gostilna Trebušnik

Pozdravljeni.

Pozna kdo gostilno Trebušnik v Žirovnici. Kakšna je hrana, cene, postrežba? Vsako mnenje dobrodošlo.

Meni je dobro, porcije velike, postrežba o.k., cene zmerne, pohan piščanec je recimo zelo dober. Zanimivo pri tej gostilni je, da lokalci nimajo kaj preveč dobrega za povedat o njej, je pa v glavnem vedno polna.

Lokalci res nič kaj radi ne zahajajo tja. Menda nekaj s čistočo.

Pa še vse cvrtje narejeno na krepko prežganem olju…

sem ena od teh lokalnih. in sem ekrat morala it, zelo zelo nerada. ker se govori svašta. ampak dobro je bilo pa tko za jest, da nisem mogla prehvalt. res imajo samo bolj gostilniško hrano, je pa okusno. pohane, pečenko, tenstan krompir, dobro župco. tisti, ki so jedli pomfri so tudi tega pohvalil.

smi bili in bili zadovoljni, velike porcije in okusna hrana

Mi kdo lahko pove-pot do tja.

Jedla tam že nekajkrat, vedno obiiiiiiilne porcije (zrezki vedno blazno ogromni), juha najboljša kjerkoli do sedaj, postrežba povprečno, domače, prijazni ljudje, pač tako, preprosto bolj.
Hrana vsekakor odlična, glede čistoče, prežganega olja itd. pa bom rekla tako, “kaj vse se dogaja po drugih gostilnah pa sploh ne veste”.

http://tis.telekom.si/Page_Map.aspx?X=434006&Y=140355&n=GOSTILNA TREBUŠNIK TATJANA NOČ S.P.&a=Žirovnica 10, Žirovnica&p=&t=&r=0.11676365163957736&pid=4611059

je prav v žirovnici, moraš v lesceh iz avtoceste dol, v krožišču desno in po “tastari cesti”. mal pazi na policaje. v križišču desno in spet desno, ko si čez tire je prvi odsek levo. je tabla.

Hrana je res dobra, ampak ob petkih, ko bi človek najraje zavil tja, gostilno ob 10. uri zvečer zaprejo.

saj tak pozno ne smeš jest:)

ehhhh zavidnost ljudi na pozna meje..

mene pa zanima, če kdo ve, če se da pri njih tudi prej naročiti hrano….in jo kasneje prevzeti….
in – ali so porcije ob takem naročilu kaj manjše- oz- so dražje?
se da kje dobiti njihov cenik oz. meni?

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close