Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika gostilna špajza kamnik

gostilna špajza kamnik

Bili smo v gostilni Špajzi v Kamniku,bilo nas je 30 in smo praznovali ter s seboj prinesli torto,vse lepo in prav , a na koncu nas je čakalo neprijetno presenečenje,ko smo plačali smo poleg računa za hrano dobili še račun za rezanje torte- samo za rezanje torte so nam računali reci in piši 30 eu (več kot smo dali za torto ,ki je mimogrede stala 28 eu)
Bili smo redni gostje te gostilne ,vsak mesec smo hodili najmanj 2 x tja v skupini,a sedaj nas ne bo več pa ne samo nas ….temveč vseh ki jih poznamo ,ker smo jim povedali kako oderuški so tam.
Šef špajze očitno ne ve da se dobra gostilna sama hvali – slaba ali oderuška gostilna pa sama in še z glasom ki seže v deveto vas

Vidic David,lp

Pa kaj ni to precej običajna praksa, da gostišča zaračunajo postrežnino za torto, ki jo gostje prinesejo s sabo? Če so vam računali samo 1 eur na osebo (skupaj 30€) se mi to zdi še prav poceni postrežnina… Pa ste vprašali, če imate lahko s seboj svojo torto? Ker v tem primeru bi bilo fer, da bi vas opozorili na ta strošek. Če pa niste nič spraševali, pa ste samo prišli s torto v gostilno, potem je pa to po mojem mnenju čist upravičeno zaračunano. 🙂

A to zaračunavajo tudi v primeru, če oni nimajo na jedilniku tort ali samo, če imajo torte in gostje še vseeno prinesejo svoje?

Da lastovka, tudi, če imajo svoje torte vseeno zaračunajo postrežnino, ker kolikor vem ti ne spečejo torte,ker smo se že enkrat dogovarjali. Škoda, da je iz tako vredu gostilne ostala le še senca. Nazadnje sva bila s fantom tam pred enim mesecem, bila sva zadovoljna s postrežbo in hrano ampak cene so previsoke za dobljeno količino hrane, premajhne porcije za tako ceno. Dogovarjali smo se za rezervacijo s šefico in se nam je zdela preveč vsiljiva. Pa pri taki postrežnini torte nas je minilo. LP Vanja

Mi smo bili včasih redni gostje gostilne Pavovec še v Mengšu in potem še v špajzi, ko je bil še g.robert šef. Gostilna je bila tako polna da je pokala po šivih, bilo je res užitek hodit tja. Zdaj pa nas nekako ne vleče več. Odkar je prišel nek novi šef so se spremenile cene in porcije tudi ponudba nasploh.Tako je že nekje dve leti, sicer smo še vseeno hodili tja, ampak je včasih bolje najti kaj cenejšega…

Malo pred novim letom smo bili v tej gostilni spajzi v Kamniku . Bilo nas je zelo veliko (sodelavci in sodelavke iz Spara v Qulandiji) seveda zelo razocarani.
Nam so prodali surovo ribo (krvavo) in s tem so nam postregli na velikem pladnju.
Ko smo se pritožili so jo odnesli in rekli da nam ne morejo prinesti druge ter kar po lastni volji prinesli mesano meso . Kdor se pac dela norca se naj se kar naprej ampak iz nas se ne bo vec,ker nas enostavno ne bo vec. Za vse je pa kriva Tina ,ki je spodila Robija in marsikaterega dobrega kelnarja. Bravo Tina,se tako naprej.

lej mi smo tudi na eno tako družabno srečanje prinesli svoje domače vino in smo povedali da ga bomo, pravzaprav smo ga prinesli že 1 dan prej, da so ga nam shladili.Mi prodajamo naše vino doma po 1 euro za liter, gostinec pa nam je računal še 5 eurov za liter postrežbo,kozarce,hlajenje,točenje,pomivanje kozarcev itd….Če ti gostinec proda vino, ti ga zaračuna 7,ali 8 eurov, tudi več (tu mislim samo na odprto vino, ne buteljke) in tako smo mi prišli z vinom zelo poceni skozi.Jasno je da ti gostinec ne more rezat torte, dat krožnike, jih pomit in še strežba.Kako lahko pričakuješ kaj zastonj.Kos torte v gostilni stane cca. 2,5 eura vas je torta koštala manj kot 1 eur po kosu in še strežba 1 euro, torej ste prišparali 0,50 eura po osebi.Bodi rajši tiho.

Nojano-dobro samoreklamo delaš,očitno si z gostilne špajze.
Glede rezanja in računanja torte bi rekla tole,bili smo že parkrat prej v gostilni špajzi in nam nikoli niso zaračunali rezanja torte ( 3 x smo praznovali) no pri zadnjem praznovanju pa so nam (kot je že znano) 30 eu. Sicer se nam je šlo bolj za princip kot za denar,ker smo res pojedli veliko in nismo šparali pri izbiri hrane. Sam če pa takole nekdo hoče iz tebe izsiliti vsak evro….potem se jasno vidi kam pes taco moli. Zakaj pa pri prejšnem šefu nikol nismo plačali rezanja torte -zato ker se obnaša kot pravi gostinec. Če ti nekdo poje za 1000 eu ….dvomim da bi še kaka gostilna na nivoju nardila tako kot špajza.
Glej saj nima veze kaj je prav in kaj ne…vsak dela kar pač sam želi. Največji dokaz ,kaj se dogaja v gostilni Špajza je njen obisk,kajti gostilna je redko kdaj polna. Kako je bilo pa 2 leti nazaj pa se ve…pokala je po šivih.

Po doolgem časem sem tudi jaz končno obiskala to gostilno, ki si jo že tako dolgo želim, ker ko smo bili nazadnje tam smo komaj našli prosto mizo na terasi in porcije so bile zeeelo velike. Včeraj pa sem doživela šok ko pridemo in sama razočaranja. Prvo kot prvo vsak natakar drugače oblečen in vsak od vsakega bolj slabe volje. Od porcij je ostala edino solata res velika, ostalo neprimerno manjše kot pred časom. In kar me je najbolj odvrnilo: na vsaki jedi je bila ogromna veja rožmarina in še potresen po celi jedi, tako da sem čutila v ustih samo rožmarin. Račun je bil nenormalno visok. Za to ceno se pri Grofu na Vranskem najemo za polovico manj in še neprimerno okusneje je in gostilna na nivoju kot mora bit. Tako da so me v Špajzi videli zadnjič in ne priporočam je nikomur. Kar se pa tiče debate zgoraj pa bi omenila, da če je nekdo stalni gost v nekem lokalu, se mu lahko kdaj pa kdaj kaj podari, v tem primeru vsaj rezanje torte če ne že kakšen popust na hrano ali kaj podobnega. Tudi jaz mislim da se gre tu za princip in ne za 30 eur.

Po doolgem časem sem tudi jaz končno obiskala to gostilno, ki si jo že tako dolgo želim, ker ko smo bili nazadnje tam smo komaj našli prosto mizo na terasi in porcije so bile zeeelo velike. Včeraj pa sem doživela šok ko pridemo in sama razočaranja. Prvo kot prvo vsak natakar drugače oblečen in vsak od vsakega bolj slabe volje. Od porcij je ostala edino solata res velika, ostalo neprimerno manjše kot pred časom. In kar me je najbolj odvrnilo: na vsaki jedi je bila ogromna veja rožmarina in še potresen po celi jedi, tako da sem čutila v ustih samo rožmarin. Račun je bil nenormalno visok. Za to ceno se pri Grofu na Vranskem najemo za polovico manj in še neprimerno okusneje je in gostilna na nivoju kot mora bit. Tako da so me v Špajzi videli zadnjič in ne priporočam je nikomur. Kar se pa tiče debate zgoraj pa bi omenila, da če je nekdo stalni gost v nekem lokalu, se mu lahko kdaj pa kdaj kaj podari, v tem primeru vsaj rezanje torte če ne že kakšen popust na hrano ali kaj podobnega. Tudi jaz mislim da se gre tu za princip in ne za 30 eur.

Kje si ti našla zdaj Grofa pri Vranskem? A ti veš da je taka samoreklama najslabše kar lahko narediš za svojo gostilno? Če si pa res samo gostja tam, si jim pa ravnokar naredila eno veliko medvedjo uslugo.
Kaj to pomeni pa na netu pogooglaj….

Nevem kaj naj rečem na vse zgoraj napisano vendar sem jaz doživela same lepe in pozitivne stvari in
po spletu naključij izvedela,da so se 1.decembra lastniki zamenjali.Očitno je zdaj vse drugače.

V soboto 12.1.2013 smo v gostilni špajza praznovali rojstni dan.Bilo nas je cca.10 kom.Že sam začetek postrežba je bil katastrofalen.Noben nas ni vprašal za nadaljno postrežbo po aperitivu.Hrana je bila mrzla in neokusna in postrežba totalno neestetska.Po zaključku sledi cena totalno 2 krat preveč!!
Ambient sicer urejen,vendar glasba nič od nič!!NEZADOVOLJNI TOTALNO!! NE BO NAS VEČ TJA.LP

Aja dodajam…pa piščanec je bil takšen kakršen bi goloba iz strehe dol sneu:)) PODN!!!

No,včasih ste goloba s strehe jedli. . . .zdaj pa tud pšanc iz Špajze ni dobr. . . zame osebno nikoli
nobena hrana ni bila tako zanič,da bi jo primerjala z takimi neokusnimi komentarji.

Tudi mi smo večkrat v Špajzi,
hrana je odlična, cene ugodne, ….
Nazadnje nas je bilo 20, praznovali smo rojstni dan in bilo je odlično in zelo ugodno.
Poskrbeli so tudi za živo glasbo. Svaka čast lastnikom za trud.

Obup. Neprijazni, počasni, hrana brez okusa in zelo nekvalitetna.

Popolnoma razočarani nad picami (zelo mastne, težke in sploh niso vsebovale vseh sestavin, ki so bile napisane v jedilniku). Ne priporočam.

Pozdrav vsem bralcem.

Moram tudi sam opisati svojo izkušnjo v gostilni Špajza v Kamniku.
V petek 20.12.2013 smo imeli službeno zabavo v omenjeni gostilni, glede na vse kar sem prebral že prej sem bil kar malo skeptičen kako bo vse skupaj izgledalo. No moram vam povedati, da sem bil izredno presenečen. Gostilna je bila nabito polna. Kar pa je najbolj pomembno osebje je bilo prijazno in zelo ustrežljivo, hrana zelo okusna ter vsega preveč 🙂

Glede svoje izkušnje moram povedati da je bilo vse odlično ter korektno.

V pogovoru z natakarjem sem izvedel, da se je lastnik zamenjal in da se izredno trudijo izboljšati slabo ime gostilne.

Jaz se bom prav gotovo še vračal v omenjeno gostilno. Novemu šefu pa želim vse najboljše in stalno polno gostilno.

Lep pozdrav vsem
Grega P.

No, po dolgem premisleku smo tudi mi obiskali špajzo in naj vam povem da je bila vse skupaj ena velika žalost. Že doma smo pregledali njihovo spletno stran na kateri je tudi jedilni list z zelooo pestro ponudbo, tam pa dobimo jedilni list na njem pa približno 10 jedi – popolnoma drugih. Smo rekli natakarju da je to zavajanje ljudi pa nas je kar ignoriral potem je prišla k nam šefica katera je bila več kot vsiljiva, kar prijemala je naše stvari premikala kozarce, krožnike..
Hrano smo dobili vsak posebej je eden že pojedel skoraj ko je drug šele dobil, porcije majhne, ves čas pa nelagoden občutek saj je natakar dobesedno stal pri naši mizi.
Na koncu nam je krožnike že pobral ko smo skoraj še jedli, pa že tako smo šli lačni ven.
Ne, hvala nikoli več!

Pozdravljeni,

Tudi mi smo bili redni gostje te gostilne. Ker je bila kvaliteta hrane in postrežba vedno slabša, smo se odločili, da ne gremo več v to gostilno.
Po dolgem času pa smo se ponovno odločili, da gremo obiskati to gostilno.
Izvedeli smo, da je lastnica ( Tina ) dala gostilno lansko leto v najem, in da je nov najemnik slabo ravnal z gostilno. Dvignil je cene, zmanjšal porcije, hrana je bila slaba, ambient v gostilni katastrofa.
Na tak način je izpraznil gostilno. Lastnica se je odločila ( nekje v marcu 2014 ), da ponovno vzame gostilno v svoje roke, in da bo začela ponovno dvigovati renome te gostilne. Žal ji ne uspeva najbolje.
Tudi že pred oddajo v najem je omenjena šefica slabo vodila to gostilno.
Da ne govorimo o ravnanju z osebjem. Sama poniževanja, žalitve, izkoriščanje,…
Ker pa smo želeli ponovno poskusiti kaj je novega v ” prenovljeni ” gostilni, smo se odločili, da gremo nekaj pojesti.
In doživimo ponovno razočaranje. Hrana neokusna, slaba, postrežba katastrofa, čakali smo dolgo časa, cene previsoke, določene jedi sploh niso napisane in označene z ceno.
Med čakanjem na hrano, pa smo opazili, da šefica “dela” v gostilni. Med gledanjem njenega početja smo se pri mizi samo smejali. Kaj takega ne doživiš vsak dan. Menim, da se ta gostilna ne bo nikoli pobrala, dokler bo vodena s strani takšne osebe. Bravo šefica – Tina!!!!
Ne pridemo nikoli več k vam, in bomo še drugim daleč na okoli povedali, da ste najslabši. Poglejte si bližnjo konkurenco kaj nudijo, in za kakšno ceno.

Dodatek k prejšnjemu sporočilu:

Bili smo med tednom na kosilu……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close