Gostilna od Postojne do Ajdovščine
Za meso ne vem, pizze so pa odlicne.
http://aviopub.si/ponudba/#hrana
no, ja, okusi so razlicni. se moje mnenje: Avio Pub v Postojni na letaliscu je dober lokal, sicer kalamarov po moje nimajo. Portus na Uncu – ne, hvala. ogromne porcije (brez pretiravanja), tko da polovico pustis, placas pa ljubljansko ceno. pa nic posebnega, kar se okusa tice. Cuk v Postojni – OK, ampak spet prevelike porcije. jaz sem zenska in tega ne pojem, tako da tudi dvomim, da bi pojedli otroci, kar pomeni metanje hrane in denarja stran. tudi ce odmislimo denar, mi je nekako nehigienicno zavreci pol kroznika.
Saj razumem, da ne moreš pojesti, ampak moraš tudi ti razumeti, da en moški od 190cm in 90 kg naprimer, ne bo zadovoljen z dvema makaronoma na krožniku, okrašenima z rezino paradižnika in dobro opranim listom bazilike. Če ne zmoreš, vzameš eno porcijo za dve osebi. Vsak pol pizze, vsak pol porcije kalamarov….. Kjerkoli smo naročili samo eno porcijo in prosili za še en prazen krožnik, so nam povsod brez težav ustregli. Pri Čuku v Postojni sem bila tudi jaz že večkrat in vsakič zadovoljna.
Očitno niso neki vrhunski jedci za Zemnono in podobne varialnte, če želijo kalamare. Če jih hočete jesti dobre, potem bo Gostilna pri izviru Hublja v Ajdovščini najboljša varianta, zagotovo imajo tam veliko boljše kot v Pigalu. Najedli se boste zagotovo vsi, pripravljajo klasične, zelo okusne jedi. Če boste tam poizkusite tudi tiramisu, je božanski.
Če pa želite malo modernejšo gostilno, pa se zapeljite do gostilne Teodozij v Vrhpolju pri Vipavi. Kalamarov sicer mislim, da nimajo, jedli pa boste zagotovo odlično.
Forum je zaprt za komentiranje.