Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gostilna mengeš okolica

gostilna mengeš okolica

Ali morda katera ve za kakšno lušnto gostilno, pizzerijo oz. nekaj, da se da kaj pametnega pojesti v Mengšu oz. neposredni bližini.
Dragega sem povabila v gledališče v Špas teater zdaj pa bi rada, da greva
še kam kaj pojesti pa tega konca ne poznam preveč dobro.

Hvala za kakršnokoli idejo

lp

V Kamrci kar pohvalijo hrano, samo je bolj fensi (in višji cenovni razred, kolikor vem).

ti kamrce ne priporočam – sem slišala kar nekaj negativnih izkušenj. V smislu da se imajo za nekaj več.
ti pa priporočam picerijo Buon piato – imajo vse od pic, testenin, lazanje, solate, rižote, sladice. Res dobro. Če te zanima, ti lahko bolj točno napišem, kje je.
Sva zadnjič z možem tam jedla neko njihovo ploščo, pa se mi že sline cedijo, ko se samo spomnim.

jA mijavka
prosim napiši kje je ta pizzerija to bo kar dobra ideja
hvala

ne vem sicer koliko poznaš mengeš in od kje boš prišla, ampak nekako takole:
– če prideš iz lj., na prvem semaforju v mengšu (je kar takoj potem, ko je tabla, pri trgovini t.u.š) zaviješ levo, na koncu ulice desno in potem je picerija kmalu na levi strani. potem greš pa do špas teatra takole: od picerije zaviješ levo, se pelješ po tej cesti kar nekaj časa, pri cerkvi zavije cesta v desno, prideš do semaforja, greš levo in prideš na glavno cesto skozi mengeš – teater na levi strani
– če prideš iz smeri kranj pa pri semaforju kjer je gasilsko-godbeni dom zaviješ desno (proti cerkvi – imaš tablo), potem se pa po tej cesti pelješ naravnost (pri cerkvi zavije levo), se pelješ mimo dveh znamenjev, picerija je pa na desni. do teatra pa nazaj po isti cesti.

če sem malo zakmplicirala in ti kaj ni jasno, pa povej
naslov je pa baragova 2

Tud jst navijam za Buon piatto

http://www.hotsoundinc.com/buonpiatto/intro.swf

Tudi jaz predlagam Buon Piatto. Imajo krasno hišno mešano solato z ogromno zelenjave in krasno (redilno) “polivko”. 🙂 Hrana je tudi dobra in ambient prijeten.

Jaz pa za De mattio v Trzinu, meni so pa njihove pice boljše.

Tudi ob imenu Pizzerija da Mattija mi glasno srce razbija (njihovo lazanjo bi jedlaaaaa), ampak Buon Piatto imata pa gledališčnika bolj pri roki.

OK, Buon Piatto je že cool, ampak metat Kamrco in Buon Piatto v isti koš je približno tako, ko primerjat Renault Clio in Renault Laguna recimo.

Je pa res, da z obema prideš do Dubrovnika, tako kot iz obeh lokalov prideš sit 🙂

Ce povzamem… Buon Piatto je zelo spodobna pizzeria kakrsnih je po nasi deželi kar precej… Kamrca pa je precej mala gostilnica, kakršnih je občutno manj. Odvisno kaj človek hoče.

Ocka

meni osebno je buon piato bliže (ne po razdalji :-))) in grem od tam bolj zadovoljna kot iz kamrce. kot je toncka cisto na zacetku napisala – bolj fensi in visji cenovni razred, kar ni zame.
bi rekla, da bi te tam v kakšnih kavbojkah malo čudno gledali. mi smo imeli tam neko službeno zadevo, pa smo bili vsi malo bolj spedenani. saj hrana je dobra, ravno tako postrežba.

:)) primerjava je čist ok, laguna je ravno tako za en drek, kot clio, je pa dražja :))

s kamrco imam tudi jaz (in naša družba) slabe izkušnje – VERY slow food, okusno, če se jim posreči, vzdušje zategnjeno, račun pa samo potrdi, da ni vredno

Mi smo enkrat “zašli” v Groharjev hram in bili presenečeni nad dobro hrano in prijetnim ambientom.

Jaz predlagam Da Matia v Trzinu. Tudi gostilna Grohar, ki je zraven (kakšnih 50 m od Špas teatra) je o.k. Boun piatto pa meni ni zelo pri srcu, čeprav ni nič narobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close