Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilna Ančka, Šenčur – prosim za mnenja

Gostilna Ančka, Šenčur – prosim za mnenja

Lepo prosim za kaka mnenja glede gostilne Ančka, ker še nisem bila tam, bi pa rada povabila svoje nekam … Brala sem, da imajo zelo dobre štruklje. Kaj pa ostalo? Kake so kaj cene?

Meni je všeč, nadpovprečna hrana in cene.

točno tako 🙂

Ja štruklji so ok. Je pa kvaliteta hrane drastično padla, glede na nekaj let nazaj (tam okoli 10). So samo še senca, kar so včasih bili. Vsaj zame.

Aha, hvala vam.

Kaj bi to pomenilo recimo v praksi, koliko približno za 4 osebe? (denarja)

si mi vzela iz ust….sem ravno to hotela napisat…..ne da se primerjat zdaj in pred 10 leti…takrat je bilo res doooobroooo

ups, naj jaz napišem da sem bila tam nazadnje pred par leti

Kvaliteta je čisto povprečna, za take cene bi jaz pričakovala veliko boljšo hrano. Raje izberi kakršno drugo gostilno.

Sam sem bil z družino tam lani poleti, po enih 8ih letih.
Cene res nadpovprečne (recimo 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}-50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražje kot drugod), hrana pa, … sicer še vedno dobro, ne pa tako kot včasih. Mi ni upravičilo toliko višje cene.
Je pa res, da smo komaj dobili mizo.

me prav zanima , zakaj nobena ne napiše cene , konktretno ?? ste sploh tam bile ? verjetno ne ! mene tudi zanima 🙂

Z juho, glavno jedjo, štruklji, pijača(ne voda), za štiri osebe 100eur ne bo dovolj.

kot v naslovu, se podpišem pod trditev.

S hrano boste zadovoljni, to naj te ne skrbi, pri nas naročimo štruklje, nek sesekljan zrezek itn, in je vse ok.
Ampak dragi so pa kot pes in priporočam, da jih predhodno pokličeš in preveriš okvirno stroške. Mogoče pa imajo celo kaj na netu, ne vem.

Bili so pojem kvalitete pred 20 in več leti. Zdaj imajo očitno nove kuharice, ki pa niso bogve kaj. Živijo pač na osnovi stare slave, ampak še daleč ni več isto, drago pa kot pes. Je polno boljših gostiln.

Za vsako večje praznovanje gremo k Ančki in vedno smo zadovoljni. Najceneje pa res ni. jedli boste pa dobro!

Evo mi smo bili sredi januarja in ni bilo ne vem kaj, vse prej kot pa vredno tistega denarja. Sama sem jedla drobnjakove štruklje, ki so bili milo rečeno nagravžni in še zdaleč ni bilo okusa po drobnjaku, pa neko govedino v pikantni omaki, ki je bila komaj prebavljiva. Rada imam dobro hrana, a kljub temu nisem neki posebaj zbirčna, samo kar sem pa zadnjič tam dobila je bilo pa res pod kritiko! Sem tudi pričakovala, da me bo natakarica vprašala zakaj vračam skoraj celotno hrano nedotaknjeno, ampak jih očitno ne zanima prav dosti,…pa sem bila pač tiho.

Skratka, odsvetujem!

Je Rekar v Kr.neprimerno boljša gostilna.

Vsak, ki sam kuha in da nekaj na kvalitetno hrano, ve da tista zelenjava in meso v akciji v Sparu in Lidlu nimata veze s hrano, od katere lahko preživiš brez bolezni.. torej kvaliteta stane, pa naj bo zaradi kvalitetnih sestavin, daljše/ težje priprave jedi ali skrivnostnega recepta.
Podpiram da je kvaliteto potrebno plačati in kdor je ne ceni, naj gre drugam.
Ne vem kako je bilo pri Ančki pred 20 leti, stvari se pač spreminjajo, smo pa bili v zadnjem letu nakajkrat tam in nikoli razočarani. Prvič nismo mogli vsega pojesti, ker so porcije res ogromne, sedaj vzamemo manjše porcije in je ravno dovolj, pa še ceneje… kdor se rad prenažira, pa itak ne more ceniti dobrega obroka. Govedina je bila vedno super, zrezki tudi, štruklji so bili do sedaj vedno odlični, predvsem drobnjakovi in pa čokoladni za posladek.. jih vedno vzamemo še za domov. Za 4 osebe plačamo okoli 80 eur, če ne pijemo preveč.
Kdor pa bi se rad poceni “nažrl”, naj gre raje kam drugam.

Dobila sem nezačinjen in verjetno pokvarjen zrezek, saj imam že tri dni težave s prebavo. Za ta denar, ki sem ga dala, bi v marsikateri gostilni jedla veliko bolje. Pred leti je bila hrana res odlična, sedaj pa je pod kritiko. Hrana je brez okusa, ni soljeno, da ne govorim o začimbah, ki jih sploh ni. Kar se pa tiče prijaznosti, so pa zelo prijazni.

Ne priporocam gostil ancka za jes .Ljudi so umazani v kuhinji

Gostilna je odlična, ne poslušajte zategnjenih osebkov.

Res me zanima, kakšni luzerji z nizkimi plačami morate biti, da vam je pri Ančki predrago???

Grem na google, vtipkam gostilno, ki me zanima in preberem najnovejša mnenja, pozitivna in negativna, da dobim neko sliko.

No, ja, poceni glih ni. Je pa nadpovprečno dobra gostilna, lahko zelo dobro ješ tam.

Uf, Anckini struklji bodo prvo, kar si bom privoscila po teh ukrepih ❤️

Gostilna, postavljena na temeljih hinavščine in izkoriščanja. Hrana je res dobra, saj ob tiranskem obnašanju šefov, mobingu in pritisku ne sme biti drugače. Strežba prijazna? Temu se reče priliznjena in osladna. Bog ne daj, da ne pustite napitnine, vas bodo imeli v zobeh še dolgo po vašem obisku.

Ampak vi kar nosite denar pohlepnežem…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close