Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gospodinje – parna pečica

Gospodinje – parna pečica

Pozdravljeni, tiste, ki imate parno pečico, lahko poveste glede na to, da so cene parnih pečic precej višje, ali se jo splača kupiti ali je spet to neka “modna muha”, ki nima prave dodane vrednosti.

Najlepša hvala!

Odgovor na objavo uporabnika
rahela44, 06.07.2025 ob 13:37

Pozdravljeni, tiste, ki imate parno pečico, lahko poveste glede na to, da so cene parnih pečic precej višje, ali se jo splača kupiti ali je spet to neka “modna muha”, ki nima prave dodane vrednosti.

Najlepša hvala!

parna ali z dodatkom pare? to sta 2 popolnoma različni zadevi, pa tudi iz vidika uporabnosti nista primerljivi

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Z mojega stališča – modna muha. Ob nakupu hiše sva obdržala prejšnjo kuhinjo, v kateri je med drugim tudi parna pečica. Čeprav zelo veliko kuham, je nisem uporabila niti enkrat. In zanimivo: tudi prejšnja lastnica (torej tista, ki je kupila to parno pečico), je ni nikoli uporabila. Kuhinja je stara preko 10 let, parna pečica je pa čisto nova, neuporabljena:-)

Imamo sedaj v novi hisi, no, ze 6 let, to z dodajanjem pare. Siemensovo.

Priporocam, odlicna je,

Za En kup jedi, vrst mesa,zelenjave, kruha, peciva,..ni da ni, je program prrdnastavljen in odlicno spece,

Splih kvasene stvari so fantazija,  hrustljavo, meso tezko prepeces, perutnicke in splih piscanec samo zacinim in leti v pecico s krompirjem, vse lepo zapeceno ane zasuseno. In se in se…super je.

Vredno tisto nekaj vec, zagotovo.

Sem tudi samo parila, bolj za hec, da sprobam, sem sicer prepricanja da dober olivc in malo masla.ne bo nikogar ubilo. Tudi super, zelenjava na pari je odlicna. Riba recimo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close