Gospod doktor miha simoniti banana njam
Kriza četrtletja, 03.09.2021 ob 19:45
Zelo dobro jo je pogoltnil. Zgleda da ima kar prakso.
Ne razumem pa zakaj se je posnel med mastrubacijo na delovišču.
Celo življenje sem mislil, da so zdravniki nadpovprečno inteligentni….
nadpovprecno zabiti…vecina ima zgolj voljo do ucenja…rszumevanja pa nic
Mnmnmn17, 03.09.2021 ob 20:37
Ja, tudi to teženje je neumnost. Pusti ljudem svoj prav – pri cepljenju al pa pri drkanju 🙂
Jaz poznam zgodbo, ko se je ena zdravnica skregala s fantom in mu grozila z nožem, rekla mu je zgin ven al pa te kr zabodem in mu pol grozila s tistim nožem, da ga bo zabodla, ampak ni nikol prijavu, ker ni imelo smisla in je tak človek da vsako stvar oprosti, tako da ta posnetek je še malenkost v primerjavi s tistim.
Te spolne packarije počnejo tako že skoraj vsi, še na delovnem mestu, pa ne samo v zdravstvu. To je posledica mogoče posledica te “odprte” politke lgtb, kjer je postalo vse normalno. Še malo pa bo pravica da se bodo na delovnem mestu dajal dol.
Jibnv, 03.09.2021 ob 20:59
To je poslal komu, tam na koncu, kjer uporablja socne besede, kam vse jo bo, da bo komaj dihala itd.. To po moje ni bilo namenjeno zeni, ali pac..Boga reva v glavnem, sramota na kubik, pa se otroke ima.
Drugace tisto tiscanje banane v usta je pa cist gejevsko, ali je on bi?
Tipu se a splošno odfuksalo v glavi – ker se šlepa na moč sindroma bele halje.
Anonimno 2087, 03.09.2021 ob 20:38
Je pa tako, da antimaskarji in anticepilci so postali kot politiki, vse v luči, da nekoga očrnijo… Še tisto Tino Bregant so zasledovali in skočili iz grma, ko je mož peljal psa na sprehod in naj ne bi imel maske…
Treba bi blo uzakonit obvezno cepljenje v starosti nad 35 let in pika.
Kakšno ima vse tvoje povedano vezo z Simonitijem?
Mastrubiraj ti med delovnim časom in goltaj banano. Pa tako ironično, ko je par dni pred tem govoril kako so zaposleni, utrujeni in izgoreli.
Bo utrpel kakšne službene sankcije? Ne bo.
Marsikje za veliko manjšo infrakcijo letiš takoj.
Forum je zaprt za komentiranje.