Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice goriška brda,je kdo iz tam

goriška brda,je kdo iz tam

Zanima če je kod iz goriških brd pa bi mi povedal kako je s parkirnimi prostori v biljani.Radi bi si tole vasico ogledali in ker sem slišala da je strnjena na hribu me zanima če kje za parkirat ali moramo avto kje zunaj pustit.

Nisem sicer iz Biljane, sem pa bila lani tam, da sem videla kje snemajo Štorijo. V samem centru vasi skoraj res ni prostora, je pa takoj pred vasjo, tako da če se prav spomnim, je le kakšnih 50 metrov za hodit. Nekaj več prostora je pri pokopališču, kjer smo se prav tako ustavili… pa seveda smo si v Brdih ogledali še druge lokacije iz serije…

Skoraj kjerkoli. Nekaj prostora (kar precej) je pri pokopališču.

Parkirišče imaš kot so že svetovali ob pokopališču ali pa ob župnišču. Mi je pa žalostno, da so Brda zanimiva le zaradi Žlahtne štorije … pa je toliko res zanimivega sicer.

Ne gledam štorije, sem bila pa v Brdih pred to famo in so res čudovita. Tako da smo bili zainteresirani že prej tam in občudovali vaše kraje:)

Midva sva bila lani v Brdih po dolgem času spet. Lepo se je vrniti. Res je ogromno stvari, zanimivih, tudi zgodovinskih. Se splača it- tisti, ki še niste bili.
Med vožnjo in hojo po gričkih sva se spomnila na Štorijo. Ustavila sva se tudi v Biljani in na Grediču ;).(tukaj bi se tako, ali tako).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close