Najdi forum

Gorenjska

V načrtu imava raziskovanje Gorenjske – in iščeva možnost najcenejše prenočitve ali dveh .Veva samo za Kamping Šobec vendar pa nočeva v šotor! Čez dan nameravava laziti naokoli tako da bi potrebovala samo nočitev.Prosiva za vaša mnenja in morebitne izkušnje!

Na Gorenjskem je ogromno privat sob in apartmajev, vendar je cena za eno noč okoli 25 eurov, za več nočitev pa okoli 18 -20 eurov. Se ustaviš in povprašaš če imajo frej!
Na Bledu vem za še neuraden hostel, ki se nahaja nad barom Back, nočitev je okoli 17 eurov.

Nad Tržičem je prekrasna ekološka turistična kmetija Rekar. Pozanimaj se.

Turistična kmetija Rekar
Pavla Švegel

Grahovše 26
4290 Tržič
Telefon:
++386 4 594 50 03,
++386 31 540 315

a ni to malo nevaren podvig?

TIŠINA!

Kaj pa ti veš o Gorenjski, no pametnjakovič!

Gresta v hribe ali se mislita potepat bolj horizontalno?

Najcenejši so še vedno planinski domovi in hostel Bledec na Bledu.

Ne vem no, saj veste da sem zaljubljena v hotel Šport na Pokljuki. Inimaš krasno izhodišče za v hribe – sedmera jetera…….., Blejska koča, Debela peč…………..

Če je pa horizontala imaš na eni strani Bohinjsko jezero ( slap Savica – enkratne postrvi ) na drugi pa Bled z gradom, otokom, Vintgarjem…………….

Hoj,
iščem prenočišče (apartma ali brunarica) na Pokljuki, a mi žal nikakor ne uspe priti do pravega kontakta.

Za kak teden ali 10 dni bi v avgustu želeli iti na dopust na Pokljuko (2 osebi + 2 psa). Psi so mirni in vajeni bivanja v hiši. Ali ima kdo kakšno idejo kam naj se obrnem?
Hotel ne pride v poštev.

Hvala že vnaprej

Majkumilo. Psa sta lahko vajena bivanja v hiši, pa ti povem da si ga mal usral s tole pasjo sceno. Na Pokljuki so vikendi spedenan bolj kot imam jaz doma, pa dvomim da bo kdo za dva psa v vikendu.

Ne kar bolj horizontalno Bled , Bohinj , B. Vintgar ……….

Nic bat zaradi pasje scene, ker psi niti slucajno niso problem. Ne bos verjel, da vecino ljudi (lastnikov apartmajev) psi sploh ne motijo in smo dopust vedno preziveli tocno tam, kjer smo si zeleli in to v zelo lepih apartmajih.

In tako bo tudi letos :))) Zelel bi le obvestiti, da smo ze rezervirali apartma na Pokljuki in je moj prvi post pravzprav brezpredmeten.

Vseeno hvala

na podoben način se da dobit tudi v kranjski gori in bledu, malo pobrskaj.
p.s.: kamping šobec ima tudi lesene hiške

http://www.bled.net/

Vsem prav najlepša hvala za informacije! Prijetno surfanje na forumih vam želim še naprej!Hvala!

Zavedajte se da je Bled dražji kot Portorož v polni sezoni. Malo manj drago je ob Bohinjskem jezeru. Sem že enkrat pisala tu gor, da se ti bolj splača iskat kako sobo v Lescah – 10 min od Bleda.

Šobec je bil pa vedno kamp za bogataše – tja smo šli kvečjemu poleti na sladoled , ko je oče dobil plačo.

zrelka::trv: se strinjam s tabo. Smo bili zadnjič na Bledu na grajskem kopališču, me je skoraj kap, ko sem vidla koliko so nam zaračunali vstopnino. Glede na to, da smo na kopališče prišli samo za 2 uri, smo plačali celodnevno (imajo samo popoldansko varianto od 15h dalje) vstopnino.
In ko sem vprašala kaj nam nudijo za tako drago vstopnino mi je na blagajni odgovoril, da marelo (senčnik), če je še kakšen na voljo. Itak ni bilo nobenega senčnika več na razpolago.
Sicer je kopališče urejeno, nič ne rečem. Ampak garderobo ali kabino ti pa itak posebej zaračunajo. Svinjsko drago vse skupaj.
Smo bili letos v Strunjanu na plaži (tudi zelo urejena) pa smo plačali samo za naju z možem in to 2,5 EUR na osebo (za otroke ne), pa še to je bila možnost, da zapravimo kot kavcijo v bližnji restavraciji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close