Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gorenjska – kam danes z otrokom na kosilo, izlet?

Gorenjska – kam danes z otrokom na kosilo, izlet?

Smo z Jesenic, imamo majhno punčko, šli bi nekam na kosilo, kjer imajo v notranjih prostorih kakšna igrala, vsaj malo prilagojen prostor za otroka…ven ne moremo, dežuje in še bo nekaj dni… 🙁
Kakšna ideja?
Hvala!

V vsaki gostilni in restavraciji, piceriji imajo stolčke za otroke.

S seboj vzameš še kakšne igračke, da se otrok zamoti in lepo vsi skupaj pojeste. Saj sta vendar dva.

Potem pa ven na zrak in se ne zadrževat v zaprtem prostoru z drugimi ljudmi. Bacilov kar mrgoli. In če misliš da otroku koristi če po nekem plastičnem toboganu v vlažni sobi skače tvoj otrok, naj bo pa tako prav.

Jaz definitivno za take lokacije ne vem, ker se jih striktno izogibam

Pismo, a dežnika nimate? Mi smo vsak dan zunaj, tudi včeraj in danes, ko lije. Otroka v dežne obleke, v vsakem Hoferju in Lidlu jih imajo za manj kot 10 € in po mojem mnenju je to ena najbolj praktičnih zadev v zadnjih 10 letih, škornje, kapuco na bučko, pa dežnik v roke. Vsaj uro in pol na zraku in zunaj. Tako oblečeni lahko orjejo po lužah po mili volji, doma jih pa samo v banjo postaviš in slečeš. Pod temi oblačili so praviloma suhi kot poper!

Sicer pa Ejga vem da ima nekaj za otroke, pa hrana je tudi solidna, Pastel je podn od hrane, tako da tja otrok ne peljem niti pod razno, raje doma polento in mleko jemo, kaj več pa niti poznam ne, ker zelo redko zavijemo v gostilno. Obstaja na Jesenicah še Oaza (menda?), pa na Hrušci neka picerija pri trgovini, imena ne vem, zunaj imajo veliko igral, kako je pa notri ne vem, še nisem bila.

Hvala, na Ejga sploh pomislila nisem…seveda gremo ven, na sprehod, smo šli ravno prej do slaščičarne in potem še en krog, dežnikov imamo kolk hočete.. ampak sem mislila tako, kakšna igrala znotraj..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close