Google Hangouts
ok, naložim si to zadevo in klepetam s “prijateljem”. Pogovori so kar vroči. Včasih veliko, včasih manj. Včasih mi napiše, da nima časa in ima gužvo, takrat mi po cel dan ali dva ne odgovori, a na hangout mi kaže zeleno lučko in da je aktiven. Ali pa piše, aktiven pred 21 minutami. Vem, da je to njegov drug gmail naslov samo za chat. Zato vas sprašujem…kdaj imaš zeleno lučko na hangout, jo imaš lahko le in zgolj, ko se priklopiš nanj ali na email?
Ali mi tip laže….da ima gužvo
nevem…znam, 23.06.2021 ob 12:07
ok, naložim si to zadevo in klepetam s “prijateljem”. Pogovori so kar vroči. Včasih veliko, včasih manj. Včasih mi napiše, da nima časa in ima gužvo, takrat mi po cel dan ali dva ne odgovori, a na hangout mi kaže zeleno lučko in da je aktiven. Ali pa piše, aktiven pred 21 minutami. Vem, da je to njegov drug gmail naslov samo za chat. Zato vas sprašujem…kdaj imaš zeleno lučko na hangout, jo imaš lahko le in zgolj, ko se priklopiš nanj ali na email?
Ali mi tip laže….da ima gužvo
Ne bomo še 1x isto limonado dej..
Ta tvoj tipček je luzer. Igra osvajalca, pa niti ne zna zabrisati sledi svojega fukfehtarstva. Na hangouts namreč zlahko izklopiš opcijo, ki prikaže čas zadnje aktivnosti, tako da drugi ne vidijo, kdaj si prijavljen. Tale model si pač dopisuje z četico takšnih napaljenih naivnic.
No, obstaja pa malenkostna možnost, da tipček tudi v gužvi samo poškili na hangouts zato, da vidi, če si mu kaj novega vmes poslala. Samo če je bi ničesar skrival, bi imel hangouts nastavljen tako, da bi dobil obvestilo ob vsakem novem sporočilu. Če pa mora imeti nastavljeno, da ne dobiva obvestil o prejetih sporočilih, pa mora res odpret hangouts in se prižge pri tebi zelena lučka, ki potem gori zeleno še 15 min, nato pa ti vidiš, da je bil prijavljen pred 16 min. Ampak tako brez obvestil imajo nastavljeni tisti, ki jim žena na telefonu ne sme videti fukfehtarskih sporočil.
Forum je zaprt za komentiranje.