Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Google-casovna os ne gre mi v glavo

Google-casovna os ne gre mi v glavo

Med app zemljevidi na tel, je možnost ogledov svoje časovne poti. Torej kje ste se nahajali in kolikokrat ter kdaj. Pa sem šla preverit mojo časovno pot. In mi en kraj ne da miru. Bila naj bi v hotelu, restavraciji in trg centru, pa se nič od tega ne spomnim. Je možno, da je napaka ali pa da je zabeležil morda zgolj postanek(čeprav se niti tega ne spomnim, pa če bi bil postanek, nebi zabeležil 3 različne lokacije v tistem kraju.

Dovolj je postanek na semaforju, za AI zanimivo oštarijo, pa upošteva kot, da si bla vsaj na kavi….

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021LE, 09.01.2024 ob 23:46

Dovolj je postanek na semaforju, za AI zanimivo oštarijo, pa upošteva kot, da si bla vsaj na kavi….

Ni res.

Zlorabljajo se podatki in kopirajo naprave. Zločinci storijo napako in se prijavljajo skozi identiteto kopirane naprave. Google zabeleži sporočeno lokacijo nahajajoče se naprave, njen ID, ki ga pripisuje lastniku naprave. Če niste bili vi na lokaciji je bil pa zločinec.

Tud možno. Pr meni pa tako: bil sem v Merkurju na Viču, pa mi pol ponuja Hofer-kakšno se vam je zdelo to mesto al kaj že. Zadevi se praktično tiščita.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close