Golob v primeru zmage na volitvah obljublja pasji davek
Obvezno pasjo šolo in možnost psa imeti na vrtu. Kakšni fleti in psi. Pri nas v bloku je že kot v pesjaku, še smrdi po psih. Da ne omenjam kako se je zadnjič sosedi pes poscal kar v dvigalu. Ona pa joj fifi no. Sem takoj protestrala naj počisti. Potem mi pa reče, da je itaak čistilka zadolžena za to. Za kozlat res!!! Gabijo se mi te pasjejebci!!
pa žal ni provokacija to, da je zadnja vlada Slovenijo izredno zadolžila. Naši mediji to malo ignorirajo. Ko je bila v hrvaških medijih novica, da se je SLO zadolžila v enem dnevu za novih 1.5 mlrd, je bilo v naših medijih tiho. Te dolgove bo potrebno vrniti, in edini način je pobiranje davkov. Objektivno gledano, bi bilo najbolj fer za rešitev Evrope naslednje:
– takoj je potrebno zapreti vse davčne oaze, z Londonskim Cityjem začenši. če imate čeber vode, ki ima luknjo, lahko znosite na kup vode kolikor hočete, pa je nikoli ne bo dovolj; to lahko naredijo samo vse članice unije v dogovoru z ZDA, Kitajsko, Rusijo in Indijo
– situacija je zelo slaba, zato je nekomu potrebno nabiti nefer davke; če hočemo demokracijo, moramo zelo povečati davke na kapital in luksuz, ker imajo obsceno bogati veliko denarja malo glasov; avtomobile je potrebno progresivno obdavčiti, da bo glava bolela; viski in kaviar takisto; Uber, Amazon in podobne je treba molsti kot krave supermlekarice, na 50%; kot jih je molzel konzervativni predsednik general Eisenhover; če bodo davčne oaze zaprte nam lahko pobegnejo samo na Mars v Muskovi raketi; njihovo premoženje bo v tem primeru ostalo tukaj; če iz njih izmolzemo vse, kar so dodatno zaslužili med epidemijo, bodo oni ostali enako bogati kot pred dvemi leti, mi bomo imeli pa dovolj bombonier za nahranit Fides in Sviz, za dvig minimalne plače, vsi pasjeljubci in vse pasjeljubke bodo obdavčeni na nič % itd,
– če se vse svetovne vlade družno spravijo na superbogate, se bodo morali pustiti molsti z nasmehom, vladni politiki bodo profitirali, minimalna plača bo šla na 1000 eur ali višje; če pa ostane kakšna oazna luknja nezaprta, bo pa seveda vsa finančna voda odtekla in bo ta plan klavrno propadel
Skratka: ali bodo Amazon, Uber, Facebook in Google molzli nas ali bomo pa mi njih. Življenje ni fer. Jaz rajši ne bi bil krava mlekarica, ampak trenutno očitno sem. Še “moder” nasvet firme Bloomberg: obdavčitvi psa se morate izogniti tako, da psa prodate. Davke za Amazon pa pustite pri miru, ker oni nimajo psičkov in ne bi bilo fer, da plačajo več kot 1% davek na dobiček.
Forum je zaprt za komentiranje.