Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Golob – briga njega za narod

Golob – briga njega za narod

Odgovor na objavo uporabnika
Mene tut, 19.09.2025 ob 10:57

Mene tudi boli k* za narod. Totalno v kurcu, pa čist mi že dol visi. Slovenski narod si zasluži izumrtje.

Golob dolguje vsakemu delavcu 3600 na leto, zadnja 4 leta

Golob cel dan študira z ekipo, kako čim več keša v njegovo leno rit
🙂

Obožujem opazovati revne ljudi
DOKTOR ROBERT GOLOB

nič ne vem, ker sem zabit, 19.09.2025 ob 07:12

v tej državi je treba vse uničit kar je ljudem všeč. ?

GIBANJE SVOBODA

Kakšen narod? Kar he od nas ostalo, smo šrot za Jugookupatorja. Dobri smo samo za ti, da nahranimo levo tatinsko morilsko avtokratako gospodo in njihove poseljence.

Objava čaka odobritev, 20.09.2025 ob 01:10
Obožujem opazovati revne ljudi
DOKTOR ROBERT GOLOB

Skrbi nas za nutrije in konje.

Samo vprašam, 19.09.2025 ob 21:27

8409, 19.09.2025 ob 20:52

Takole je, 19.09.2025 ob 15:11

Janša bo na naslednjih volitvah zmagal. No, SDS z Janšo na čelu. Seveda se pojavi vprašanje, če oz. ali bo sploh lahko sestavil koalicijo. NSi bi šla z njim v koalicijo in verjemite, Logar tudi. Pa bi bilo to dovolj za 45 + glasov v Državnem zboru? Levica z njim ne bo šla. SD tudi ne, Svoboda tudi ne. Bo še katera druga stranka prestopila prag parlamenta? Hm… še pestro bo!

Najbrž bo Janša res zmagal, ampak naslednje volitve bo odločila nova politična sila, ki bo presegla infantilne levo-desne delitve, te oznake že zdavnaj ne ustrezajo več politični realnosti, če sploh kdaj so, že prav smešno je v bistvu, bogati so levičarji in levičarji so bogati, vodje levice so milijonarji iz Šelenburga, delavski razred pa sami konzervativci,.

In katera bo ta nova politična sila? Daj nas malo razsvetli.

mogoče še ne bi smel povedat, ampak to bo Stranka zmernega napredka v mejah zakona.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close