Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gojc: Rešilo me je to, da sem bil dvakrat cepljen

Gojc: Rešilo me je to, da sem bil dvakrat cepljen

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6860, 27.12.2021 ob 06:53

ghlkdč, 27.12.2021 ob 06:40

No, toliko o vseh zlobnih komentarjih, da mu privoščijo, kar se mu je zgodilo, ker ni bil cepljen.

Ampak res zanimivo, da omikron bolj hara v visoko precepljenih državah.

Ti nisi dojel, da je bil 2 krat cepljen in vseeno pristal na intenzivni?

Sem, ampak ne vem, zakaj bi komentirala nekaj, kar so že drugi?

Ta posnetek iz Italije ne rabi nobenega komentarja. Mogoče samo tega: v intenzivnih terapijah so trije od petih pacientov cepljeni (podatki it. statistični urad).

Cari @robersperanza e Draghi, è inutile chiedere ai virologi perché diranno che sì, sono tutti positivi ma non muoiono. Però voi, politicamente, come rispondete di tutti questi miliardi spesi per avere questo risultato? Vorrei una risposta che possiate dare davanti a uno specchio pic.twitter.com/zjAn678Qzg

— Claudio Messora (@MessoraClaudio) December 26, 2021

žalujoči ostali, 27.12.2021 ob 08:56

Ta posnetek iz Italije ne rabi nobenega komentarja. Mogoče samo tega: v intenzivnih terapijah so trije od petih pacientov cepljeni (podatki it. statistični urad).

Cari @robersperanza e Draghi, è inutile chiedere ai virologi perché diranno che sì, sono tutti positivi ma non muoiono. Però voi, politicamente, come rispondete di tutti questi miliardi spesi per avere questo risultato? Vorrei una risposta che possiate dare davanti a uno specchio pic.twitter.com/zjAn678Qzg

— Claudio Messora (@MessoraClaudio) December 26, 2021

Daj se izobrazi malo, no.

Statistika ti ne gre od rok. BERI, BERI!

https://medium.com/sledilnik/ucinek-cepljenja-8167a2e2b179

Učinek cepljenja
Zakaj je toliko cepljenih v bolnišnicah? Zato.

Kakšen je torej smisel cepljenja, če je med hospitaliziranimi enako število cepljenih kot necepljenih?

Kot bomo pokazali v nadaljevanju, te številke v resnici niso zaskrbljujoče in ne govorijo o slabem učinku cepljenja.

Anonimno 2101, 27.12.2021 ob 10:16

Daj se izobrazi malo, no.

Statistika ti ne gre od rok. BERI, BERI!

https://medium.com/sledilnik/ucinek-cepljenja-8167a2e2b179

Učinek cepljenja
Zakaj je toliko cepljenih v bolnišnicah? Zato.

Kakšen je torej smisel cepljenja, če je med hospitaliziranimi enako število cepljenih kot necepljenih?

Kot bomo pokazali v nadaljevanju, te številke v resnici niso zaskrbljujoče in ne govorijo o slabem učinku cepljenja.

Pa še tole poglej, je skicirano:

https://cosmosmagazine.com/health/covid/why-are-there-so-many-vaccinated-people-in-hospital/

zakaj zavajte s temi trombozami??

Še preden se je govorilo o kakršnemkoli covid cepivu, je bilo znano, da  covid-19 povzroča tudi krvne strdke.

O tem so že v začetku 2020 pisali v primeru  italijanskih športnikov in še naprej.

Tudi druge posledice na srcu lahko pusti covid. Kolikor je do znaj znanega.

Pišete nekaj na pamet, na podlagi par zadev, ki jih poznate, ne upoštevate pa še tisoč drugih faktorjev.

Da lahko pride do tromboze tudi pri relativno zdravem človeku, ne glede na covid pa tudi še niste slišali?

Da je že elta pred covidom  imelo trmbozo ogromno nosečnic?

Da lahko pride do tromboze pri dolgih letalskih letih?

Zakaj neki že desetletja prodajajo elastične nogavice, ker nihče nima teh težav?

Ženske, ki veliko stojijo?

Ženske, ki veliko sedijo?

Razni srčni bolniki na natikoagulantih?

Nikoli slišali, kajne, dr. Google?

Zakaj si tako nervozno? Meni je samo smešno. Še eno leto ni od spodnjega čivka. Image

Zakaj ni bilo povedano da je g.Gojc sladkorni bolnik,….vprašanja se kar sama porajajo,…

Rebel633, 27.12.2021 ob 07:02

glumci kot glumci.

Seveda da je moral malo na dušco zapihat ” v dobro cepljenju”.  Nihče ne ve, ali ga je rešilo ali ne – če ne bi bil cepljen, morda sploh do respiratorja prišel ne bi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close