Goba kombuča (kje)
Super, blokee, HVALA. Mi lahko pišeš na stara68@gmail.com, da ti pošljem naslov? Hvala.
Zivjo! Tudi jaz bi potrebovala kombučo.. Se jo da se dobiti od vas?
Lp Anja
Sivecanja@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Goba kombuča (kje)
Kako naj pridem do gobe kombuče/kombuše? Nekdo jo prodaja na bolhi za 15 evrov, pa se mi zdi to res veliko. Ali jo ima slučajno kdo za odstopiti? Res bi vam bila hvaležna.
Ko bom v Lj. se lahko zmenimo in ti jo podarim….pusti mi kako tel….
Hvla, Vzhodniblok, ampka nisem iz LJ.
Pusti kontakt in ti pošljem zastonj! Lp
Super, blokee, HVALA. Mi lahko pišeš na stara68@gmail.com, da ti pošljem naslov? Hvala.
Zivjo! Tudi jaz bi potrebovala kombučo.. Se jo da se dobiti od vas?
Lp Anja
Sivecanja@gmail.com
Pozdravljeni!
Opazila sem tale pogovor o gobi KAMBUCHI. Res da je tole že veliko časa poteklo odkar je bil forum aktiven, a vseeno mogoče še imate kakšno gobo viška.
Lp
Tanja
Ne kupuj kombuče na bolhi. Določene stvari so na bolhi v redu, samo goba kombuča pa ne. Pozanimaj se če poznaš koga, ki to gobo goji. Na bolhi ne boš dobil/la kvalitetne gobe kombuče.
Ne kupuj kombuče na bolhi. Določene stvari so na bolhi v redu, samo goba kombuča pa ne. Pozanimaj se če poznaš koga, ki to gobo goji. Na bolhi ne boš dobila kvalitetne gobe kombuče.
Pozdravljeni. Bi mi morda kdo lahko podaril kombucho? Zelo bi bila hvaležna! Lp, Marija
Živjo! Bi mi morda lahko kdo podaril kombucho? Zelo bi bila hvaležna! Lp, Marija
[/quote]Prihajam iz Canade ,bom v slv goricah za 4 tedne.Bil bi ndvse hvalezen ce bi mogel dobiti
gobo kombuco.imam prijatelja v ljubljani.Ali je mogoce dobiti odgovor preden otpotujem
v sredo.
Najlepsa hvala
Joze
Pozdravljeni,
očitno sem do sedaj živela pod skalo. Tudi jaz bi poskusila narediti kombučo, zato bi prosila, če bi bil kdo pripravljen odstopiti en del svoje gobice.
Najlepša hvala
Forum je zaprt za komentiranje.