Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika GNLD dodatki k prehrani

GNLD dodatki k prehrani

Zivjo!
Zanima me,ce kdo od vas ze uporablja izdelke GNLD? Kaksne so vase izkusnje s temi izdelki in ce resnicno pomagajo za tisto, kar naj bi bili namenjeni?

Hvala za odgovore!
Klemen

hja, jaz sem hujšala s tem paketom… pa žal ni bilo efekta, razen v denarnici…

Jemala sem “Formulo IV- z dodatkom železa”. Kakšne extra energije, ki jo obljubljajo, sicer nisem imela, je pa res, vse 4 mesece, kot traja ena kura, me ni niti enkrat bolela glava.

Tudi jaz jem formulo IV in mi zelo pomaga, saj nikoli ne zbolim, ko pa je en mesec nisem jemala, pa sem že fasala virozo! Jem tudi cal-mag od omenjene firme, moja babica pa omego 3, ki vsebuje ribjo olje in jo zelo priporočajo tudi zdravniki.
Iz lastnih izkušenj toraj toplo priporočam! Pa lep pozdrav!

Tudi jaz toplo priporočam GNLD dodatke in to napitek Aloa Vera Plus, kateri pomaga pri problemih z želodcem.
Pijem ga na tešče 1 dcl, to je moja jutranja “kavica”.

GNLD, ni slaba stvar, edino kar me je motilo je bilo to, da sem moral paziti kaj, kdaj in koliko jemljem – kot bi jemal zdravila.
Sedaj imam en napitek, s katerim nadomeščam vse te projizvode GNLD-ja in celo bolj učinkovito.

od gnld-ja izdelkov ne poznam.poznam pa od independenca,ki so podobni gnld in so zelo vredu in imajo ovoj kapsul prijaznejši želodcu.

pero.kakšen napitek piješ in čigav?

Kako lahko primerjaš kvaliteto, če ne poznaš GNDL?
Kar zadeva moje pijače, ne želim “dezinformacij” na forumih, zato so interesenti vabljeni, da na mail sporočijo mesto prebivanja in bo povabljen na BREZPLAČNO in nezavezujočo predstavitev z degustacijo.
Tam se bova pogovarjala z argumenti ZA in PROTI.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close