Najdi forum

Imam en problem z gmailom, ki upam, da je rešljiv, ampak sploh ne vem več, kaj naj še poskusim. Stvar je sledeča:
Zadnjic sem šla na gmail.com, napisala uporabniško ime in geslo in po pomoti 2x stisnila enter in zato se je naredilo to, da ko je prislo tisto okno, ki me vpraša če želim, da se me zapomni na tem računalniku, je avtomatsko dalo ‘yes’ 🙁
Ta računalnik pa ni moj, ampak sedaj lahko bilokdo pride v moj mail:( Sem že probala, da spremenim geslo, a nič ne pomaga, ker potem je na zacetni strani pač avtomatsko vpisano novo geslo in spet lahko bilokdo pride not:(((

Kako naj rešim ta problem, sem že čisto obupana?:(

Če uporabljaš IE, potem pojdi na Nadzorno ploščo, Internetne možnosti, Vsebina, Samodokončaj, Počisti gesla, Počisti obrazce…

Uporabljam mozillo.

Pojdi na Tools, Options, Privacy in odstrani kljukico pri Remember Password…

Mogoče bi bilo dobro še fizično zbrisati geslo, saj ta kljub odstranitvi tiste kljukice še obstaja v bazi Password Managerja.

Tam spodaj v istem oknu imaš gumb View Saved Passwords, klikni nanj, poišči svojo prijavo in klikni na Remove. Lahko pa zbrišeš tudi vse (Remove All)

Jao, ste pa neiznajdljivi. Zamenjaj geslo pa bo vsaka skrb odveč 🙂 Simple ko pimple, a ne? Itak je pametno pogosto spremeniti gesla. Pa ne pozabi: pametni si zapisujejo/mo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close