Najdi forum

gloss

Zanima me kateri gloss je dober za ustnice, da se ti svetijo, ter ostanejo vlažne dalj časa. Začela sem namreč z hormonskimi tabletami, katere zelo izsušijo ustnice.

Jaz imam rada glose od Izadore. Ti ne izsušujejo ustnic, pa še lepo se svetijo. Poleg tega je zelo velika izbira barv.

lp Jadranka

Meni pa je najbolj všeč od Versace, takoj za njim pa Shiseido.

Jaz imam sicer ravno z Versacejem slabe izkušnje, bolj sta se odnesla Dior & Givenchy.

Preizkusite nove glosse Silk Gloss od MF. Mega zadeva. Vsebuje več kot 40% negovalnega balzama, se ful lepo sveti, ne lepi ustnic, je dobro obstojen, pa še dolgi lasje se nanj ne prilepljajo.
Če ga nanesete čez kakšno drugo šminko ji ne zmanjšate obstojnosti ampak zelo lepo obogatite izgled. Pa kako lepo diši…

LP J

Koliko dolgo pa se približno obdrži na ustnicah, ker ponavadi lip glossi zlo hitro ‘zbledijo’ z ustnic in moram vedno popravljat

Jaz sme ga kupila pa mi ni všeč..za kake pol urce-do ene urce je ok..potem pa se vse nabere v grudice in je nikak:(
Se da to kak rešit? Imam pa rdečega:)

Novi Silk gloss MF je obstojen dobri dve uri ali pa celo več. No jaz ga imam rada kar v žepu in ga lahko obnovim večkrat, ker za to ne rabim nikakršnega ogledala, gre kar na pamet.

LP J

Kaj pa se ti nabere v gubicah? Saj je sestavljen pretežni del iz balzama, ta pa se repsorbira v ustnico. Mogoče pa se ti nagrudi puder, ki si ga nanesla pod gloss?
Ravno te dni zbiram povratne informacije od prvih uporabnic tega glosa in moram povedati, da so večina izredno zadovoljne. Nekater moti bolj to, da so zelo nežni in skoraj brezbarvni, kar se tiče pa nege ustnic so pa vse zelo zadovoljne.
Seveda pa vedno dopuščam možnost da kdo z kakšnim izdelkom ni zadovoljen.

LP J

Tudi meni so novi glossi zelo všeč. Moti me le to, da je na izbiro premalo barv. Imam gloss barve breskve, zanima pa me, ali je rdeč zelo močan na ustnicah ali se samo bolj posveti rdečo? Ne upam ga kupiti, ker se mi potem vedno zgodi, da gloss/šminka, ki zgledata rdeča na ustnicah postaneta vijolično-rdeča, kar pa moji polti ne pristaja, saj imam zlat podton kože. Ali bi mi ga vseeno priporočili? Imam zlato-blond lase ter ne zelo svetlo polt.
Najlepša hvala za odgovore!
LP

Res je na voljo le šest odtenkov. Od tega je samo rdeč malo bolj močne barve, ostali samo niansirajo ustnice. Sicer pa po želji lahko spodaj uporabimo kakšno barvno šminko, da izgleda bolj intenzivno. Možnosti je nešteto…

LP j

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close