GLIVICE
Spraševala sem se če ima morda katera od vaju tudi podobne težave kot jih imam sama, in mi lahko morda kaj svetuje.
Namreč že več časa (več kot pol leta) imam težave z glivicami v nožnici in se jih nikakor ne morem rešiti. Večkrat sem že bila pri ginekologu, kateri mi je predpisal zdravila, vendar se mi je stvar vedno ponovila. Probala sem z odpladki kamilice, žajblja, nikoli ne nosim sintetičnega perila, in tesni oblačil, a še vedno ne pomaga.
Prosim pišite, če imate ali ste imeli podobne težave.
jaz sem mela pred dvema letoma glivice med prsmi. dobila sem jih, ker imam kar velike prsi, pa poletje je bilo.potem si pa predstavljaj, kako težko sem se jih znebila.pol leta sem rabila,zdravnica mi je dala neko zdravilo za namazat.
pazi samo da se ne dotikaš drugih stvari, ker so zelo prenosljive.
vso srečo!
Dobro jutro
Daleč najbolj učinkovito in naravno zdravilo je EXTRAKT GRENIVKINIH PEŠK. Preverjeno odpravlja vse tžave z gljivicami…med prsti na bogah, v ušesu, v nožnici…tudi herpes na ustih odpravi in če se preventivno mažeš, se ti ne ponovi.
Jaz osebno sem glivice imela med prsti na nogah…probleme mnogo let, mnogo različnih krem…Ko sem se mazala, so izginile, pa se zelo kmalu spet pojavile. Sedaj že cca tri leta poznam ta extrakt, preventivno si noge namažem enkrat mesečno in ni ne duha ne sluha o glivicah.
Oba s sinom sva imela herpese. Vsak prehlad, pa kozarci….skratka herpes na herpes…..enkrat mesečno se namaževa po ustih , vse tja do nosu….herpesa ni več.
Poizkusite, ne bo vam žal.
Uporabljaš čisto navadni jogurt. Da bi moral biti probiotični še nisem slišala, ker takrat, ko sem ga jaz prvič uporabila probiotičnega še sploh niso delali.
Ta postopek izvedem takoj, ko začutim, da se mi v nožnici nekaj dogaja. Vedno me začne najprej malo skeleti in srbeti. Seveda, če sem dovolj zgodnja, preprečim najhujše, enkrat sem pa res dobila tako vnetje (očitno sem bila prepozna), da sem morala jemati Canasten.
Dobro jutro.
Za nožnico bi predlagala, da daš v vodo nekaj kapljic ekstakta in v to pomočiš tampon. Če imaš bide , predlagam da si narediš kopel, kombinacija vode in nekaj kapljic. Jaz bi to kombinirala. Ko glivice izginejo, bi preventivno delala sedečo kopel.
Med prsti na nogah se enostavno namažeš s koncentriranim ekst. , prav tako tudi proti herpesu na ustih. Če pa npr. herpes imaš, zmešaš nekaj kapljic olivnega olja in ekstrakta.
Forum je zaprt za komentiranje.