Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style glivice na nogah

glivice na nogah

Prosim, če mi lahko kdo svetuje kaj naj uporabim za glivice na nogah (med prsti) po možnosti iz domače lekarne ali pa res nekaj kar deluje.
Hvala že v naprej

Svetovala bi vam obisk zdravnika, saj pri glivicah, če so res, domača lekarna ne bo pomagala!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

glivic sem se znebil zelo hitro z glino. Zvečer sem mokro glino nanesel po stopalu in med prsti, povil s povojem in zjutraj je bilo veliko bolje. Tako sem naredil 3x zaporedoma in glivic ni več.

Sedaj pa preventiva:

Glivice na nogah so problem vsakega petega človeka. Res, da je potreben najprej zdravniški nasvet, včasih pa poskušamo na vse mogoče načine tudi z drugimi sredstvi preprečiti ali se zaščititi pred njimi.
Dokazano učinkovito preventivno sredstvo so dezinfekcijske blazinice protex, ki jih lahko naročite na naslovu [www.levo-desno.co]

Blazinice zvečer enostavno vstavite v obutev in zjutraj bodo vaši čevlji
sveži, brez neprijetnega vonja in bakterij.

blazinice vsebujejo Farnesol, ki ne škoduje koži ampak uniči bakterije glivic, ki se v obutev naselijo.

Blazinice (vložki) prijetno odišavijo tako obutev kot tudi omarico za čevlje.

Pomembna funkcija blazinic je tudi vpijanje vlage (znoja) iz obutve.

Uporaba je funkcionalna tri mesece, zato cena 15€ za par tudi ni visoka.

[www.levo-desno.co]

LP

No sam sem zgoraj omenjene Protexx blazinice kupu tukej KLIK – do sedaj sem jih res iskal in jih nobedn ni imel!

Glivice na nogah, pri nas je nabolje pomgala naravna kozmetika Just v kombinaciji EO tea tree in pa kreme tea tree, imaš pa potem kremo za noge s katero preprečuješ glivice ali pa pedibon sprej, ki je primeren za deo nog in pa za zaščito nog, po bazenih…

Za glivice pomaga cel kup zdravil npr. modra galica, borova kislina, kis, olje čajevca,… Samo pozanimat se je treba v kakšnih količinah se aplicira.

Za glivice toplo priporočam od antibakterijsko kremo microsilver. Sprobano na hčeri. Naročite lahko na moja.lrkozmetika@gmail.com

Tudi za dodatna pojasnila sem na voljo na zgoraj napisanem mailu.

lp

Pozdravljeni. Sam sem imel grozljive težave z glivicami, kronično so se pojavljale eno leto, na več mestih, širitev nisem mogel ustaviti z nobeno kremo, metodo, pripravkom… Pomagal ni lamisil, niti tablete, kaj šele canesten, ki ne deluje biocidno ampak samo biostatično. Pomagal je začasno le koncentriran kis, ki je pobil glivice na površini, ki sem jo nato namazal s kremo in povezal s folijo. Tudi to dolgoročno ni delovalo. Potem pa sem našel način, ki je v 4 dneh uničil glivice za vselej.

Rešitev je JADRANJE. Po 4 dnevih jadranja v maju so kolonije glivic velikosti dm2 izginile na podlakti, nadlakti, rami in desni lopatici. Ujel sem teden dni na morju, ko smo imeli samo sonce in veter, nič dežja. Pomembno je tudi, da se ne tuširate, kajti na jadranju se ne potite, če pa se,ob konstantnem vetru pot izhlapi v sekundi, tudi ko ste oblečeni. Ker ni potu, glivice crknejo, dobesedno, v par urah. Ker se ne tuširate, dovolite koži, da se brani sama, saj tuš geli uničujejo maščobne kisline na koži, ki delujejo protektivno. Pri tem sem bil ves čas oblečen v trenirke, flise, jadralske jakne, goretex ipd. Jadranje me je stalo 200 eur, pri čemer sem videl še precej lepot. Za odpravo glivic do tedaj sem zapravil cca 500eur brez uspeha. Sedaj, pol leta kasneje, glivic kljub obisku savne ni več na spregled. Po izobrazbi sem mag. farm. in mogoče vas to prepriča.

Če kdo želi podrobnejše informacije, naj se kar oglasi, to informacijo širim iz veselja, ker sem se te nadloge rešil po enem letu boja in psihičnih težav. Predstavljate si, kako enostavna in poceni je lahko rešitev. Eno leto stalnih bitk brez resnega uspeha potem pa naključna rešitev v 4 dneh in to praktično brez boja.

PS: verjamem, da ima lahko podoben učinek teden dni na zimskem morju z vetrom in mrazom ali pa teden dni v kakšni puščavi, mogoče celo v gorah.

Ja rsnično zagamana stvar so te glivice.Tudi jaz sem se dolgo ubadala s tem problemom,potem pa sem naročila za preventivo protex blazinice, da sem že v osnovi preprečila nastanek glivic-to je v obutvi, ker mam problem z znojenjem nog, to mi jepomagalo v velki meri, da sem glivice odpravla.Na http://www.protexx.si poglej za blazince pa jih začni uporabljat.lp

povedala bi da kis pomaga za glivice 100% samo treba je vztrajati vsaj 1mesec redno. glivice v suhem in kislem ne morejo preživeti, ker to ni ugodno za njih. prvo vse nogavice namočit v kis za eno uro in oprat (nebojo smrdele po kisu če opereš v stroju, ne skrbet), nato si vsak večer noge namazat s kisom na vati in vsaj 1x na teden namakat noge v kisu z malo vode… moj oče je imel grozne probleme-je izginilo povsem po 3mesecih, moji kolegici je noht odpadu, ko je to vse naredila se ji več ni ponovil, sicer je pa trajal 1let da je noht nazaj zrastu, vendar koža in osALO se je pozdravilo v cca 1mesecu…
lp

nega za noge SkinTruth neki majo za glivice sam ne vem čist točen kako se reče, po googli

Dragi moji,

tudi sama sem imela glivice na nogah, pa ne samo na prstih, tudi med prsti in pri strani na petah sem jih imela. Dobila sem jih od moža, ki je športnik in ves čas u supergah.

Trajalo je več kot leto, da sva jih pozdravila, dve kuri Lamisil tablet (več ne,ker imajo stranski učinek – ledvice) in mukotrajno mazanje z Lamisil kremo. Redno, redno, vsak dan!
Moraš pa pazit, da imaš vedno suhe noge, se pravi čevlje. Za sušenje sva si pomagala še s protex vložki, ker so tudi dezinfekcijski.

Sedaj še vedno paziva, da ne obujeva mokrih čevljev, še vedno uporabljava protex in do sedaj imava mir. Priporočam zgoraj navedeno varianto zdravljenja in pa protex, mislim da je glivice boljše preprečiti, kot zdraviti. Kdor je enkrat pozdravil glivice, se jih boji kot…
Protex je zakon.
jarb

20 Sem dobil glivice na nogi spodaj in koža okoli prstov se mi lušči.Imam tudi kožo okoli prsta rdečo Kaj naj naredim?

pozdrav,

načeloma je dobro po nasvet k zdravniku,

lahko pa sami dobite v lekarni brez recepta z kanesten kremo!

Lp

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Jaz sem probala Powersept pa je ful lepo funkcioniralo…

———> https://goo.gl/ptt8mm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close