Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Glineni obkladki, pitje gline

Glineni obkladki, pitje gline

Je kdo pil glino? Menda naj bi oh in sploh pomagalo pitje gline. 3 tedenska kura, premor in spet 3 tedne.

Kaj pa glineni obkladki za recimo vnetje v kolenu’

Pitje gline se sprobala, nič sprememb.

Dajm glinene obkladke na boleče, oteklo koleno, zaradi vnetja… tudi nič ne opazim, da bi kaj pomagalo.

Vaše izkušnje?

Nibenuh sprememb. Brezveze.

Odgovor na objavo uporabnika
glina986, 16.03.2023 ob 17:30

Je kdo pil glino? Menda naj bi oh in sploh pomagalo pitje gline. 3 tedenska kura, premor in spet 3 tedne.

Kaj pa glineni obkladki za recimo vnetje v kolenu’

Pitje gline se sprobala, nič sprememb.

Dajm glinene obkladke na boleče, oteklo koleno, zaradi vnetja… tudi nič ne opazim, da bi kaj pomagalo.

Vaše izkušnje?

Vprašaj vojake na terenu v jarkih kako jim ustreza tiščati nosove v glinene in druge plasti zemlje in kako jim to pomaga pri notranjem zdravju, ko bombe padajo poleg njih

pa saj nisem fuknjena, da bi pila glino ?

Jaz imam z glino super izkušnje. Pred leti sem 3tedenske cikle pitja naredila mogoče cca. 3x (vmes daljši premor) in od takrat nimam več težav z anginami. Obladki so pa sploh super, pri nas uporabljamo za razne poškodbe, zvine, modrice. V glavnem, to je pri nas prva pomoč pri takih zadevah.

glina je zelo zdrava

glina je super

Pred nekaj dnevi sem imela močno zatečeno roko med zapestjem in komolcem, bila je vsaj za polovico večja od druge. Glineni obkladki pomagali – že po drugi rundi se je začela oteklina zmanjševat, imela pa sem gor dvakrat na dan po 3 ure. Po treh dneh vse bp, tudi bolečina se je zmanjšala.

Pri oteklinah zagotovo pomaga, za drugo ne vem.

Vidi se iz aviona kako vam glina pomaga. Mone debilne ?

Jaz dajem na koleno, zaradi otekline, pa ne opazim učinka. Imam na debelo napacano, počakam, da se posuši in odstranim. Res pa samo enkrat na dan. Ne morem v službi imeti gline gor. Dam po službi.

Pri pitju gline pa res ne opazim nobene spremembe.

Odgovor na objavo uporabnika
glina295, 17.03.2023 ob 07:40

Jaz dajem na koleno, zaradi otekline, pa ne opazim učinka. Imam na debelo napacano, počakam, da se posuši in odstranim. Res pa samo enkrat na dan. Ne morem v službi imeti gline gor. Dam po službi.

Pri pitju gline pa res ne opazim nobene spremembe.

Glino naj bi imel na sebi 1x na dan, največ 3 ure. Ne vem, kaj misliš z napacal, ni dobro, da je direktno v stiku s kožo. Gline ne daš direktno na kožo, zaviješ jo v tanjši kos tekstila (naravnega izvora), v višino mora biti gline vsaj 1 cm, jaz dam raje več. Mama si na svoje artritično koleno da obkladek sobne temperature (mrzel jo moti), jaz sem pri zvinu uporabljala hladno glino.

Ne vem, meni je bilo rečeno čim večkrat na dan, po 2-3 ure. Dam direkt na kožo, prek krpico, in čez povoj. Debeline vsaj 1 cm, drži.

Večkrat na dan po 3 ure itak ne gre. V službi ne morem tega početi.

Ja, tudi jaz sem prebrala, da direkt na kožo in da na debelo.

Je pa hecno. Sem brala, da s kovinskimi žlicami ne zmeš kaj mešat. Pa, da plastika tudi ni ok. Pa sem kupila glinene obkladke, ki so bili precej dragi. Vse zavito v folijo. Kartonasta škatla, notri pa vse zavito v folijo pa dodano še v plastično vrečko.

Pa tudi neka druga kupljena glina, v plastičnih posodah.

To se prakticira potem, na stara leta. Da se človek počasi na zemljo navadi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close