glede enega moškega…
Torej, ta oseba mi je zelo, zelo všeč… Vendar pa je situacija med nama malo preveč težavna, da bi mu kar lahko pristopila in ga povabila na kavo ali naredila kak korak, srečujem ga namreč po bolj kot ne uradni poti. Flirtat (da bi mu vsaj namignila, da mi je všeč) pa iskreno povedano sploh ne znam, nikoli nisem. Sem sicer zvedela, da sem tudi jaz njemu všeč, kot ženska, kar je verjetno pozitivno. Pa preden me katera “napade” s kako pripombo- poročen ni, v zvezi tudi ne, je frej.
Torej, kak nasvet?
Ma ja, hudirja, sem šele potem opazila, da sem zaj… nick.
tralala… Ma jaz že sem to, kar sem… Takrat, ko se pač vidiva. No ja, izkušenj pa res ravno nimam, pa iskreno povedano niti nimam posebne želje, da bi jih “nabrala”. Saj za začetek bi tegale moškega rada samo malo bolj spoznala, pa je predvsem problematičen pristop.
Hm, sama direktno še ne bi nikogar povabila na kavo. Raje dobro izkoristi tisti čas, ko ga videvaš in poskusi vzpostavit čim bolj topel in prijateljski odnos, skušaj ga kje mimogrede dobiti na samem…Pokaži mu, da znaš biti prijetna in zabavna, da imata kaj skupnega…. Povej mu kam redno zahajaš, tako da bo imel priložnost te najti tudi tam, bodi čim bolj prijazna z njim – s tem mu daš vedet, da ne bi imela nič proti temu, da te on kam povabi – seveda pa mu ne rečt tega.
Če bo videl, da si z njim prijazna, če bosta ta prijateljski odnos vzdrževala….- če te takrat on ne povabi, potem ga očitno ne zanimaš dovolj.
Še z moškega stališča…
Tole:
na nekaterih moških, ampak še zdaleč pa na ne na vseh. Človek je lahko tudi malo bolj zaprte sorte, ne prepozna signalov takoj, itd.
Tako da tudi sklepanje kot je v zadnjem odstavku absolutno ni realno.
Kot moški ti svetujem le eno – lahko poskusiš takole, vendar če ne bo nič, preden obupaš, povej tudi direktno. Povabi na kavo & klepet, da se bolje spoznata.
Šele po odzivu na direktno vabilo boš zatrdno vedela.
Forum je zaprt za komentiranje.