Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gledam zdej ta pr hostar na popu

gledam zdej ta pr hostar na popu

Pet minut gledanja filma mi je bilo dovolj. Kako lahko kdo to gleda? Igralci obup, igra in režija še večji. Kdo daje denar za take oslarije? Mogoče bi bili pred 50 leti navdušeni nad njim.

Jaz isto, sem prav razmisljala a je to pravi film o katerem je bilo govora ali kaj..res brezveze.

Jaz se samo sprasujem, kaksna budala je oseba, ki spise taksno sistematicno analizo in ob tem ne ve, da se ‘ne bi’ pise narazen.

Jaz pa ne morem verjeti, da so današnji šest, sedem let otroci veliki ljubitelji Naše male klinike in TV Dober dan. Kako je to mogoče? Zadeva je že zdavnaj mimo, kako so otroci zdaj prišli do tega? In kako je mogoče, da jim starši DVD od tega kupujejo? Kako lahko daš to gledat svojemu otroku? Kaj si od tega obetaš koristnega?

Jaz se samo sprasujem, kaksna budala je oseba, ki spise taksno sistematicno analizo in ob tem ne ve, da se ‘ne bi’ pise narazen.
[/quote]

Jaz se samo sprašujem, kakšna budala je oseba, ki piše sistematično “s” namesto “š” in ob tem ne ve, da je Starševski čvek slovenski forum..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close