Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gledam zdej ta pr hostar na popu

gledam zdej ta pr hostar na popu

Se dons pa do smrti grem na šiht pa sn frej… bi rabila podnapise da bi lahko ocenila ker marsikaj nisem razumela. Gotovo se je vmes skrivala tudi kaksna humorna cvetka. Film je bil se kar, za slovenske razmere.

Kr vpras ce kj ni jasn

Oja, pa je. Ta film je narejen točno za idiote. In na žalost jih je pri nas kar precej.

Zato takšna gledanost, navdušenje…. ker je večina folka pri nas idiotov. Če nimajo možnosti gledati Đurove Klinike ali njegovih ostalih pritlehnih jajc, gledajo pa taka jajca.
[/quote]

Se strinjam. Film je za nekoga, ki je vsaj povprečno inteligenten, popolnoma negledljiv. Take vrste humor mi je bil mogoče smešen za časa OŠ…
[/quote]

!

Film mi je bilo težko gledati (pač nisem tip za take fore), sem pa nekako skušala slediti zgodbi. In zgodba se mi sploh ni zdela slaba. Na žalost sem pa proti koncu filma zaspala in nisem videla konca. Lahko kdo na kratko obnovi, kako se film konča?

Za google si menda že slišala. Upam tudi, da za wikipedio.

https://sl.wikipedia.org/wiki/Pr{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}27_Hostar

https://sl.wikipedia.org/wiki/Pr{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}27_Hostar
[/quote]

Mater, ti je težko tista dva PRAVA stavka napisat.

[/quote]

[/quote]

Pa še…točno do tam, do koder je napisana vsebina na tvoji vsemogočni wikipediji, sem film gledala. Zanima me, če je bilo še kaj potem. Kaj bolj inteligentnega.

Film je bil že prej na voyu, ugasnila po 5 minutah. Ne vem komu je to smešno, mogoče gorencem. Na zadnje mi je bil všeč slovenski film gremo mi po svoje. Prvi del. Poletje v školjki, sreča na vrvici, Vesna…

[/quote]

Pa še…točno do tam, do koder je napisana vsebina na tvoji vsemogočni wikipediji, sem film gledala. Zanima me, če je bilo še kaj potem. Kaj bolj inteligentnega.
[/quote]
Zamudila si edino inteligentno stvar v filmu: zaključno špico.

Posnetke na youtubu sem spremljal, tale film pa je včeraj po 15 minutah izgubil moje zanimanje… same kletvice, nič vsebine.

Najboljše v rezervoar gledat in svetit z vzigalnikom. 😉

No pa sm pogledu.
Spakovanje, brezvezne kletvice, pretiravanje, poceni goofy fore, nč od nč.
Zarad rusinje jim dam 1 točko več, torej 4/10.

Zguba cajta (in dnarja, če ste plačal).

Pa kdo vam je kriv, ce ste vsi zategnjeni, da se niti za dve uri ne morete sprostiti?
Druga moznost je, da ste popolnoma zabiti in ne razumete nic, humorja pa sploh ne.
Tretja moznost pa je, da niste gorenjci.

Mi gorenci smo vse zastopil pa hudo smesn nm je bvo :)))

Film sem gledala v kinu. In veste kaj? Že ene 5x sem se letos peljala mimo prenočišča Pibernik. Ni za 2x reč, da bom naslednjič prenočila.
Odličen film! Gledala sem ga s partnerjem in sva se res nasmejala do solz.

Predvidevam da so vm “tainteligentnim” in “nezategnjenim” všeč tud Žlahtna štorija, Naša mala klinika, TV Dober dan in Damjan Murko.

Ok, če zdaj vsi kritiziramo ta film, kako je potem lahko imel v kinu toliko obiskovalcev?

Morda razlog tiči v tem, da je bilo gledalcem nerodno priznati, da je film totalno negledljiv, in tega niso razglašali naokoli, da jih drugi ne bi pogruntali, kakšne bedne filme hodijo gledat?

Film kot film. Tak drugačen.
Pač pogledali se malce zakrohotali in to je to.
Pahorju se tudi hihitamo. Pa kaj ?
Maste problem?

Kot je povedu en prej – socialni experiment in čredni nagon. Dodal bi še kognitivno disonanco oz. zanikanje (da so bli nategnjeni).

Nama je tale film tudi totalno mimo. Po drugi strani pa ga je šel kolega gledat 2x, njegova sestra pa celo 3x. Kaj češ, film za bedake.

Včeraj sem gledala film samo nekaj minut in mi res ni jasno, kako je lahko takšen film postal tako velika uspešnica. Eno samo preklinjanje in veliko govorjenja v jeziku naših južnih bratov. Očitno je to dovolj, da film v Sloveniji postane velika uspešnica. Zame osebno katastrofa.

Danes sem si vzela čas, da pogledam ta famozen film na ogled nazaj.

Pa sem gledala te tipe na youtube in so mi bili domiselni, pričakovala sem res dobro stvar. Tole recimo mi je fenomenalno narejeno: https://www.youtube.com/watch?v=cg6CTCRluyw

Film pa ne vem kakšen je, uvod je bil prebeden, da bi ga zmogla celega pogledati.

Ne, tega pa ne gledamo.

Marsikateri film je postal “najbolj gledan” tudi zato, ker so vlekli v kino cele OŠ generacije, po pol šole. Bilo je seveda obvezno, ceno vstopnice pa smo dobili seveda zaračunano starši. Res “popularen” film, a ne? Prostovoljno ga večina teh otrok ne bi šla gledat. Podobno kot ZRSZ, ki zmeče iz evidence par tisoč brezposelnih in se potem hvali, kako se je brezposelnost zmanjšala.

Pravi razlogi za to, da je film dosegel rekord:

– nenormalno dolgo večmesečno predvajanje v kinih (običajno se filmi poslovijo po parih tednih),
– zastonj vstopnice, vstopnice po 1 EUR,
– film so si šli 4-5x (ker je bilo praktično zastonj) šli ogledati ENI IN ISTI ljudje,
– posiljevanje medijev ROM POM POM: “mega hit”, “rekord vseh časov”,….

Dejansko gre za podpovprečen film, podpovprečen humor, podpovprečni igralci, ….

Brez zgornjih prijemov ta številka nebi bila nikoli dosežena.
Tako se pa zdaj te stvari prikrivajo in se manipulira z javnostjo, da gre dejansko za “najboljši slovenski film”. Zapomnite si, filma si ni šlo ogledat 200.000,00 različnih Slovencev ampak 20.000-30.000 slovencev. Te iste budale, ki jim je bilo to smešno gledat, ker se v humorju prepoznajo, so šle nato isti film gledat 4-5x, ker so bile na koncu karte že brezplačne je šlo vseskupaj bolj samo še v smer, da se doseže statstika in čisto nič drugega več.

Obožujem monovsko matematiko.

30000 x 5 = 200000

Hm. Le zakaj so me na naši šoli učili drugače?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close