Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gledajo…

Gledajo…

Če je značilno za mlajše, ne pomeni, da se ne dogaja med starejšimi. Sicer bi napisal, da je značilno samo za mlajše in bi povedal točno od koliko do koliko let. :))[/quote]

Ja kaj, a nisi tega napisal?
“Je pa to značilno za mlajše, ki bi nategnili vse kar leze”[/quote]

Hočem reči, tisti SAMO je nepommeben, če govoriš o nečem, kar je značilno. Če velja za vse, potem ni značilno. Razumeš?

Mojo bejbo tudi dedci prav slinasto bulijo..ampak sem nato ponosen, saj, če jo ne bi noben pogledal bi podvomil v svoj dobert okus:)

Kdo pa definira tvoj dober okus – ti ali oni?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A veš, da sem jaz tudi na to pomislila… :)[/quote]

Ma ta naš Matjažko je tak škrat :))
Vsi ti njegovi ribniki, pa mravljice, pa krtki in čebelice…
Ahjaj, grem si izmerit sladkor :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Hočem reči, tisti SAMO je nepommeben, če govoriš o nečem, kar je značilno. Če velja za vse, potem ni značilno. Razumeš?[/quote]
Se ne strinjam čist. Ker menim, da je pojav bolj pogost med mlajšimi, kot starejšimi. Ampak hvala, ker si me dopolnila. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdo pa definira tvoj dober okus – ti ali oni?[/quote]
Ona, ko se mu preda. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Težko verjamem, da bi prej podvomil v svoj okus kakor kritično vizualno ocenil žensko s katero si 😉

Težko verjamem, da bi prej podvomil v svoj okus kakor kritično vizualno ocenil žensko s katero si ;)[/quote]

Nič bat…moj okus je izbran, njen pa sploh:))

Ne dvomim, a okusi so sila različni in … “vsake oči imajo svojega malarja” …

Ta hip sem se namreč bežno spomnil … dobesedno ne znam ponoviti tvojih besed.
Poet, enkrat si svojo lepoto primerjal z Noterdamskim zvonarjem , pa zna njen okus biti verjetno “malo poseben” … Verjetno ne boš užaljen, če ugibam, da ona verjetno obožuje umske zmogljivosti tvoje gornje glave in fizično moč tiste “ta spodnje” …

Če je značilno za mlajše, ne pomeni, da se ne dogaja med starejšimi. Sicer bi napisal, da je značilno samo za mlajše in bi povedal točno od koliko do koliko let. :))[/quote]

Zdaj bo napisal da je to vse skozi bil hec, kaj nisi videla smeškov ? 🙂

Poet, enkrat si svojo lepoto primerjal z Noterdamskim zvonarjem , pa zna njen okus biti verjetno “malo poseben” … Verjetno ne boš užaljen, če ugibam, da ona verjetno obožuje umske zmogljivosti tvoje gornje glave in fizično moč tiste “ta spodnje” …[/quote]Poet se je v svoje intrige čisto zapletel in ne ve več kaj govori 🙂

Poet, enkrat si svojo lepoto primerjal z Noterdamskim zvonarjem , pa zna njen okus biti verjetno “malo poseben” … Verjetno ne boš užaljen, če ugibam, da ona verjetno obožuje umske zmogljivosti tvoje gornje glave in fizično moč tiste “ta spodnje” …[/quote]Poet se je v svoje intrige čisto zapletel in ne ve več kaj govori :)[/quote]

Tudi Picassove slike so baje umetnine…pa nikoli ne vem kje je glava in kje rit…Torej okusi so različni, drugače pa o svoji lepoti težko sodim…ponavadi rečem, da lep nisem, sem pa antipatičen…:))

burko mu daj čez betico pa v rjuho ga zavij, ko gresta ven

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Polomil si ga … povedal si vse ( kot, da bi objavil svojo fotografijo ) sedaj si nam razkril svojo identiteto … odslej te bomo vsi MON-ovci in MON-ovke na cesti zlahka prepoznali … Saj veš vsi tule imamo vsi po spisku bujno domišljijo in sta beseda ali dve včasih že odločno preveč …

Polomil si ga … povedal si vse ( kot, da bi objavil svojo fotografijo ) sedaj si nam razkril svojo identiteto … odslej te bomo vsi MON-ovci in MON-ovke na cesti zlahka prepoznali … Saj veš vsi tule imamo vsi po spisku bujno domišljijo in sta beseda ali dve včasih že odločno preveč …[/quote]

Drugega mi ne preostane kot zamenjava identitete…in plastična operacija….odhajam….I’ ll be back….

Pa ne ga dodatnno lomit, zdaj vemo tudi , da ti je ime Arnold S. poet …

Zdaj si ga pa ti polomil…glede nato, da si my brother from a different mother, potem si v resnici Danny D., maske so padle:)

Zdaj si ga pa ti polomil…glede nato, da si my brother from a different mother, potem si v resnici Danny D., maske so padle:)[/quote]
a to se vidva ogrevata za moško debato za čez dva dni, ko bodo ženske letale na metlah ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sranje … zdaj je vsem vse jasno .
A nisi mogel držati jezika za zobmi ?

saj sem samo vprašal … da vem, če je primerno, da se vključim ☺

Ti kar uleti, da bom jaz frej …

Ti kar uleti, da bom jaz frej …[/quote]

a boš vsaj zapitek plačal ☺

Če nisi opazil smo “pili in jedli” pri sosednji mizi – granatna jabolka in ostalo …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close