Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek gleda druge

gleda druge

Kako odreagirate, ko vas partner na plazi gleda (beri: bulji) druge?

Jasno mlajse, prsate, po moznosti zgoraj brez!!!!

Meni, jasno, pade kar tema na oci! Potem se pa drzim. Kako naj se resim tega problema?

Na pomoc!

začni se na veliko ozirat za postavnimi in bolj obdarjenimi mladci

pa še kak komentar izusti v stilu “vau, je oni tam postaven:) 🙂

Če pogleda pomeni da je z njim vse ok…če pa gre to preko mej pa te čisto razumem da ti ni prav…..Si se poskušala pogovorit z njim….Morda nasvet ki ti ga je dala Lunca sploh ni napačen….

Star je 34. Mislim, da ima krizo srednjih let. Se pred nekaj leti namrec tega ni pocel. Vcasih mu navrzem, kako gleda za babami, pa nic ne rece.

vsi moški se ozirajo oz.gledajo ženske…..
proti temu ne moreš nič ukreniti……

Halo mam isti problem, ampak moj gleda take, da mi je slabo. Ne da bi se hvalila, ampak med tem ko on druge gleda, drugi gledajo mene, pa on verjetno tega sploh ne opazi…

Recept: Ko boš ti za kakšnim pogledala, se bo malo zamislil

zgleda, da išče potrditev, da je še privlačen za druge.
boš res morala preusmeritev njegovo pozornost z njega samega in njegovih čarov nase.
ma probaj mal flirtat naokol in ziher mu ne bo všeč

še ti jih glej, pa še kaj pokomentiraj zraven ..ampak vedno v pozitivenm smislu..npr. glej uno rdečelasko kako ma dobre kopalke..al pa glej uno kok ma fajn rjave joške…. pol bo pa on tudi kaj nazaj pokomentiral in boš vidla, da jih ne bo vedno hvalil….

saj tudi jaz pogledam,če je tip dober, me ne moti, od gledanja ni nič, še vedno je pricepljal z mano domov.

Mislim da res. Sem njegova prva…

Me je ze imelo, da sploh ne bi sla vec na morje. Pa to ni resitev.

Nekako si predstavljam, da bo zdaj nastopilo “tezko” obdobje vsaj do njegovega 50. leta. A se motim?

Tud naš rad gleda za mlajšimi sploh pa kakšne 16 letnice. Doma pa ima trinajstletnico hči, da ne bo pomote. Najbolj zanimive pa so mu tiste z velikimi balkoni. Mislim, da se boš morala s tem sprijazniti, ker so skoraj vsi dedci enaki. Jaz pa mu vračam tako, da tudi sama pogledam za kakšnimi mladci z bujnim oprsjem in zraven na glas komentiram, da ta pa je vreden greha. Pa sva si lepo kvit.

ja, to je za znoret!!! Jaz ga imam tako poln kufer, v bistvu pa sem jezna sama nase, ker sem se ful zredila in seveda on zdej se bolj zija.GRRR.Vsakic, ko gledam zenske, ki dajo nekaj nase, naredim nacrt. Saj veste, jutri zacnem….hujsati namrec.Ampak pol se pa spet napapcam inj evo ti, suhe bejbe.On pa zija, mat…..mu…Juter definitivno zacnem.Sem si danes kupila nove hlace, sicer malo premajhne, ampak da me vidite cez en mesec, pol pa bom tud jaz tipe zijala….

Nekaj je za gledat – nekaj za imet…….

No, pa mi je malo lazje, zdaj, ko ste se druge malo pojamrale. Problem izgleda da je neresljiv! Lepe pozdrave vsem trpecim :-)))))

Ajde, ženske, me pa zanima kaj oz. koga pa vi na plaži opazujete, iskreno, ne lagat. Pa ne mi rečt, da ko gre kak postaven moški mimo, da stran pogledate ali zamižite. Ne me hecat, pa kaj ženske res mislite, da ste samo ve lepe, druge pa niso niti za pogledat. Ne razumem te “logike”. Ajde, kako poazujete?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ženske pogledamo vse – tako druge ženske kot tipe in seveda po možnosti še vse pokomentiramo 🙂
osebno me pa kak nabildan in porjavel postavljač na plaži nič ne gane 🙂

Zenske pogledamo in ostanemo trezne. Moski pa pogledate, ne morete odvrniti pogleda, zraven se vam pa v glavi ze vrti film…

In to se opazi!

Jaz mojmu pravim da dokler gleda ni nič narobe, ko pa mu bojo roke začele kam uhajat bom pa naredila sceno! Pa mislim da se mi ni za bat!

Povej mu, da naj vsaj boj diskretno bulji, ker ti to ni všeč. Potem ga pa še vprašaj, kako bi se on počutil, če bi ti v njegovi prisotnosti z očmi požirala postavne mladce??? Jaz sem vsakega mojega tipa na tak način zdresirala. Naj bulji okoli, ko te ni zraven.

Moj je čist znosn glede tega in se na plaži lepo obnaša 🙂 Tut če greva skupi z družbo žurat se ne slini na drugih ženskah…oz. če to dela more to delat res diskretno, ker ga še nism zasačla :))

Mene ne moti ce gleda druge (je pa res, da to pocne redko). Me tudi ne moti, ce jaz pogledam kakega postavnega fantica. Glavno je, da vem/veva kaj naju zdruzuje…
Pozdrav
N.

izabel,

kriza srednjih let pri 34-ih? Hmmmm…..Ponavadi to drži za 50-letnike :-)))

Ne bodi prestroga in ne glej na vse tako pikolovsko. In ne nalajaj ga takoj zaradi tega! Boš dosegla ravno nasprotni učinek – in morda posledično celo poslabšanje medsebojnega odnosa!
Oči so zato, da gledamo: in z očmi še nikoli nihče nikogar ni……No, zakaj pa nebi še ti pokomentirala z njim izgled kake brhke mladenke v stilu: “Ja , saj ta je pa kar v redu” Moška domišljija ne pozna meja – morda pa v mislih samo izbira potencialno kadidatko za izživetje svojih spolnih fantazij – morda skupaj?? Zato na glas pofantaziraj še ti. Morda mu boš pa dala misliti – da bo videl, da veš, da opazuje in da tudi ti nisi po “juhici priplavala”….in morda izvedela še kaj novega in s tem popestrila svoje spolno življenje!

vongola

Ja, ja, kriza sr.let. Prav to. Gleda si gube na obrazu, ko se fotografira vlece noter trebuh, zadnjic je imel celo neke popadke in se je zmenil s sodelavkami po sluzbi – jasno, 10 let mlajsimi. Po moje zdaj premisljuje, da je kaj zamudil, ali kaj??

JA, razlika je tudi, da meni ne odpovedo govorne in ostale zivljenjske (beri dihanje…) funkcije, ce vidim fejst tipa. Ne vem no, moj kjerkoli in kadarkoli pogleda vsako rit…. Glede krize v letih je pa tako, da je zakon mojih starsev sel skoraj narazen, ker je oce imel “krizo srednjih let”.Bla bla bla, vam recem.Zaradi ene mlade kosti se je zelel celo vpisat na faks, lepo vas prosim…Na koncu pa itak vecina prosi in moleduje, da lahko pride nazaj, ko se jim zahoce domače župce…..
Ja, jaz res ne vem, kaj je tu za naredit…

Če se moj preveč nediskretno zagleda v kakšno dvajsetletnico mu ponavadi kakšen komentar spustim…drugače me ne moti, da gleda lepe ženske saj tudi jaz uživam ob opazovanju privlačnih tipčkov…ampak opažam da, nekateri sploh na plaži…in sploh globoko vdani možje pa zares brez zadrege bulijo v kakšen telesni del mladenke

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close