GLAVOBOL
Hja saj ne vem kako bi začel, da me ženske ne bodo raztrgale, no pa dajmo direktno. “Zakaj pri vragu z leti ženske vedno bolj boli glava oziroma so zmatrane, še bolje povedano se jim ne da, no ja saj vemo kaj.
Sedaj pa bodo uletele, da sem dolgočasen, zatežen, rotinast, nagravžen ….itd.
Ne boste verjeli, zdolgočasenosti svoje sem se že tako naveliča, da ji od vsega srca privoščih avanturo, samo da dobi nazaj nasmešek.
Mogoče poste predlagali, da skenslam zvezo? Sorci ne morem, nasmešek otrok mi je še zmeraj več vreden, kot njena limona na faci.
To se dogaja meni. Traja od rojstva drugega otroka. Enostavno nimam želje po sexu. Pa me moti! Najprej sem mislila, da je to zato, ker sem preobremenjena. Službo imam daleč (1 uro vožnje), dva otroka, kratko popoldne, en kup stvari za mislit v naprej, kuhanje, pranje, planiranje delovnika, usklajevanje dejavnosti,….. Da se ti zmeša. In mož je ves ta čas ležal na sedežni in čakal, da bom imela čas zanj. Seveda sem bila do takrat, ko so otroci zaspali že zelo utrujena in tudi ZELO jezna nanj, ki se je dolgočasil. In od same togote in občutka, da ni pravično, da moram jaz vse sama, me je seveda sleherna želja po njemu minila… No, sva se pogovorila in mi sedaj zelo pomaga pri delu in pri otrocih. Ampak – še vedno ne čutim nobene želje po sexu… Zato, ker sva se pogovorila, se POTRUDIM, da se spravim k stvari. Saj potem mi je vredu. Ampak, da začnem….. On vedno pričakuje, da bom jaz vsa željna prišla k njemu. Ko bi vsaj kdaj ON pokazal željo po meni. Se mi zdi, da ta pritisk, da “moram”, še bolj ubija željo v meni. Imam ga rada in me moti, da si ga ne želim, da ne čutim “metuljčkov” v trebuhu. To ubija najino zvezo. Mogoče pa so krivi tudi hormoni. Žensko telo je zelo zapleteno. Dejstvo pa je tudi, da nas vse, tako ženske, kot moške, zamori vsakdanje življenje in monotonost!
Napisala si tako kot bi opisala mene.Pa kaj je to s temi nasimi možmi? Imam ga rada , ne predstavljam si življenja brez njega ampak zvecer pa ze , ko ga pogledam in vidim kaj ima v mislih mi ze hodi po glavi tisoč in en izgovor. Pa s tem nočem rečt ,da nimava dobrega seksa, lahko rečem , da se zelo potrudi, da mi je lepo, problem je v tem , da sploh pride do tega. Velikokrat premišljam kaj je narobe z mano pa se nisem nasla odgovora. Vem pa, da bi bilo marsikaterikrat že dovolj , ce bi me objel in ne bi od mene pricakoval se nadaljevanja.
LP
pa saj očitno že vse veste, v čem je problem!!! v tem, da se vam ne da začeti. ko pa zadeva steče, je pa lepo in ste na koncu zadovoljne, da ste se “pustile ufurat”. jaz nisem nikakršna svetla izjema. in to tudi povem svojemu. namreč, naj ne obupa, če nisem vedno takoj vsa divja in hotna, saj kot mu je že čisto jasno, mu vedno uspe z malo vztrajnosti, da se mi začne cufat. zdaj bo name priletel kak očitek: zakaj pa bi vedno on moral dat pobudo??? res je, da jo je včasih striktno dajal samo on, zdaj pa ni več tako enostransko.
punce in fantje: kadar se enemu ne ljubi, mora drugi samo na prave strune odigra uverturo, mogoče še kak takt več ali pa mogoče celo simfonijo, na koncu bosta garant koncertirala oba in zaključila v zmagovalnem slogu. samo ne puške prehitro v koruzo zalučat. še bo streljala 🙂
Samo ideje:
-otroke v varstvo, pa izkoristita kak dan le zase -pa mal romantike, pa mogoče kaj pomaga
– velikokrat zvečer res zmanjka energije – če ti znese organizirati kako popoldansko ali dopoldansko varstvo, pa da se dogovorita, da so te ure namenjene res vama (in ne pospravljanju…)
Sploh pa se mi zdi, da se seksa kar malo odvadiš oz. spet navadiš. (Ha, kot pri smučanju – dokler ne greš prvič v sezoni, te niti ne mika pretirano, pol bi stalno smučal)
En vic na to temo:
Je ženo vedno bolela glava, kadar si je mož zaželel tistih sladkih stvari. Pa je razmišljal, kaj naj naredi. In se spomni, pa ji en večer prinese aspirin. Žena ga pogleda, pa mu zabrusi:”Ja kaj si mi pa aspirin prinesel, saj me ne boli glava.”
Pa se on sladko zasmeje in reče:”O ljubica, potem bova pa danes seksala.”
LP
Ne, v bistvu se ne gre za jezo In ne gre se za utrujenost.. enostavno se gre za pomanjkanje zelje po sexu, ni vec vznemirjenja.. spolnost s partnerjem pa postane dolznost, kateri se zacnes scasoma podzavestno upirat…
Sama sem to spremembo opazila (oz. bolje receno moj fant) nekaj mesecev po tistem, ko sem zacela jemati tabletke. Pred tem sem vedno komaj cakala, da bova sama… potem pa mi je bilo kar naenkrat samo do bozanja, cartanja, objemanja… ampak vedno sem z odporom pricakovala, kako dalec bo hotel iti, ce se bo ustavil dovolj hitro, da mi ne bo treba spet iskat izgovorov.. (moram povedat da takrat nisem mela se niti 20 let)ceprav sem si srcno zelela, da bi se vrnil tisti vznemirljiv obcutek, zelja… da bi z veseljem pricakovala, kdaj bo prisel in si me zazelel….
In tako je slo vedno bolj navzdol tudi v najini zvezi.. ko sem nehala jemati tabletke se je sicer stanje popravlo.. zelja se je vrnila.. le nesporazumi so bili preveliki, da bi se ostala skupaj.
Zdaj vsaj vem, da vsaj pri meni tabletke povzrocijo hormonsko neravnovesje, kar se prav tako lahko zgodi po porodu ali kaksnih drugih psihicnih ali fizicnih tezavah.. vsaj tako si jaz to razlagam. Kljub temu bom pa od zdaj tabletke gledala le od dalec.. saj pozname konec koncev tudi druge vrste zascite.
To sem napisala zato, ker vecina misli, da se zenskam le “ne da”… pa je to daaaalec od resnice.
Me pa zanima, ce obstajajo kaksna zdravila, tablete ali kaj podobnega, ki povecajo zeljo? To se mi zdi namrec problem, ki bi ga bilo mogoce lahko odpraviti s kaksnim zdravljenjem… Ali je katera kaj podobnega ze prestala?
kot bi povedala mojo zgodbo…, le da sem jaz želje po sexu spet….pridobila, oz, pomnožila, zdaj celo jaz čutim željo…in ga napadem;)
Premik pa je bil…..ko sem postala zadovoljna s sabo, se začela počutiti spet sexi in zdaj si več privoščim, zase in zanj….lepo perilo, dišave in …vse kar se mi je prej v mladosti zdelo navlaka….zdaj rečem celo….zakaj nebi legla v samostoječih najlonkah k njemu, kdaj pa kdaj, če ga to tako…vzburi…zakaj pa ne.
Ženske moramo očitno poleg mame in gospodinje…za svojega moškega biti še vedno malo nagajive in preverzne…to zelo poživi, cel odnos.
Se pa dejansko kažejo prve težave v zakonu…ravno pri sexu, zato, bodite pozorne, žene, kdaj škriplje…
A ni to zanimivo, jaz pa okrog mojega letam, pa dobivam podobne odgovore, da ga glava boli, pa mu rečem tablet vzem :))))))))
Eh saj ti rečem, enkrat bo. Men se ne more dan lepše začet, kot z ljubljenjem, pa zvečer med tuširanjem…
Pa domov pride, pa mi reče kako je lačen, pa ga vprašam jaz tudi, ga primem za ritko, samo na koncu se izkaže, da je on res lačen :((((((
S
Forum je zaprt za komentiranje.