Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Glavo mu bom ftrgal

Glavo mu bom ftrgal

Serviserju za televizijo namreč.Mesec pa pol jo ima na servisu. Mesec in pol, ***** mu materna!

Ko mi je crknila, sme ga klical, je prišel in vprašal, če jo mora še isti dan popraviti. Sem rekel ne, ma kaki, lahko čez 2 dni. Čez dva dni-nič. En teden-nič. Kličem. ja veste, ni še popravljena…Ok. Dva tedna-nič. Ni še popravljena..Pol sme šel za dva tedna na morje. Pridem domov–ja veste, zakompliciralo se je, ni še popravljena! In po dveh tednih-ni če popravljena, veste, v Avstrijo sme jo moral poslat! No, zdaj pa že 3 dni trdi, da je popravljena, rekel je,da mi jo bo pripeljal DANES, pa nič. Nema.

Rezervno TV imam, to ni problem, gre za način. če je ne gre popravit, naj nam to pove, ne pa da se vleče vun in nas ima za norca. Sej je 10 let stara, če ne gre pač ne gre.

Upam, da ne misli, da mu bom kaj plačal, ko jo pripelje, popravljeno ali nepopravljeno. NIČ. Lahko jo samo v glavo dobi. TV hočem nazaj, tako ali drugače. če hoče dnar, pa naj me toži, komaj čakam.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Napiši nam ime in kraj tega prodajalca, da ne bomo tudi mi tja šli kaj popravljat in čakat.

GORENJE SERVIS ME JE JEBO V GLAVO.NIKOLI VEČ NE KUPIM TV GORENJE.JAJCA

Hehe, Spider, pa me res zanima kako se bo (je) končalo. Daj, prosim opiši, ko se serviser vrne. Me zanima njegova reakcija.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz bi ga dal v Slovenske novice ali kak drug časopis.Meni se zdi,da boš zelo,zelo drago plačal in sicer:dnevno ležarino za TV,stroške delavnih ur;ena ura dela je od 5 do 10.000sit,da novih posameznih delov za tv in transport v Avstrijo ne omenjam.Ja stroški bodo visoki.Jaz bi po telefonu vprašal za račun in če bi bil previsok bi TV kar tam pustill.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close