Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Glava me že peče! Nehajte

Glava me že peče! Nehajte

Živim v bloku, v prvem nadstropju in zdaj odkrat so počitnica, mularija pred blokom. Ves čas nabijajo žogo, kričijo, plezajo in uvijajo drevesa … Sem že kričala skozi okno, pa so me zmerjali nazaj. Nima bonton ata mladina. Sem že 10 let v pokoju, bi rada uživala v miru na stara leta. Ne s tem vreščanjem od jutra do večera. Je to sploh dovoljeno??

No dajmo dajmo malo potrpežljivosti. Otroci so bili celo leto zaprti noter, nič telovadbe, druženja. Bodimo veseli zanje. Dajte si glasbo bolj n aglas, ali pa si kupite hišo na podeželju

Odgovor na objavo uporabnika
Grizli334, 05.07.2021 ob 19:01

No dajmo dajmo malo potrpežljivosti. Otroci so bili celo leto zaprti noter, nič telovadbe, druženja. Bodimo veseli zanje. Dajte si glasbo bolj n aglas, ali pa si kupite hišo na podeželju

Peesda, da te vidim  sobivat s tmi tvojimi pametnjakaskimi nasveti v enem naselju kjer je npr. 300 stanovanj, več kot tričetrt take mladine, ki urinira po nasajenem rastju, uničuje namerno ostalo zelenje, da stanovalci nonstp dobivajo po položnicah mesečno stroške za uničeno zelenje po naselju, pa da plezajo in uvijajo veje drevesa ( naaravna hosta pa en kilometer stran), nabijajo žogo, se derejo, vreščijo, kričijo dan za dnem zunaj, ker jih njihovi tastari nagonijo ven, da imajo oni mir pred njimi, sobivat: In ne nisem zajebana starulja, ki ne more spat -imam a sorodnico v enem takem naselju, sicer zelo tolerantno in moralno, ampak ta mularija je pa že presegla vse meje. Otroci staršev, ki imajo obe roki  na not obrenjene in ušesa poklapana, da ne slišijo, ker nočejo.

Konkloida, 05.07.2021 ob 18:59

Živim v bloku, v prvem nadstropju in zdaj odkrat so počitnica, mularija pred blokom. Ves čas nabijajo žogo, kričijo, plezajo in uvijajo drevesa … Sem že kričala skozi okno, pa so me zmerjali nazaj. Nima bonton ata mladina. Sem že 10 let v pokoju, bi rada uživala v miru na stara leta. Ne s tem vreščanjem od jutra do večera. Je to sploh dovoljeno??

Avtorica, žal – od 22.  do 6. ure zjutraj, prej pa nimaš kaj.Če se škoda ne dela na skupnem vašem premoženju, tudi nimaš kaj. Nročiš lahko samo merjenje decibelnega hrupa. To je tudi onesnaževanje okolja s hrupom in motenje živali 🙂

Novodobna generacija staršev in njihovi potomci. Jih ven napodijo iz zaprejo iz stanovanj, da imajo mir pred lastnimi otroki. Namesto da bi šli vsi skupaj se magari v “hrib zgonit in zdret”, tudi med počitnicami. Saj tudi zato imajo svoje otroke, da z njimi “kvalitetno preživijo svoj prosti čas”.

Kakšna krivica, jaz bi vedro vode zlila na stare cvekačice, ki vsak da po dve tri ure pred blokom z zariplimi glasovi od cikov  cvekajo in opravljajo. Vsak božji dan med 15 in 20 uro, ko bi rad imel mir od sihta in ljudi.

Otroško vrescanje je balzam proti tem zariplim glasovom čikačic.

REs nimajo nobene kulture ti mulci. Kaj pa so ti rekli nazaj?

mir dandanes težko kje najdeš. se bo treba sprijaznit. saj bi rekla, da dajte razmišljat o selitvi, ampak s takimi penzijami kot jih imamo …

A tvoji so bli pa tiho? No dej dej, to ni kaljenje miru, bod vesela da niso usi na telefonih pa računalnikih ampak se dejansko igrajo pa premikajo

Jaz bi kar odkorakala do staršev. Nimajo kaj takole mladine puščati.

Saj pravim; Ni slabse stvari,kot da imas za sosede slovence (in da zivis v tisti GREZNICI SLOVENIJI)Jaz sem e preselila pred 9 leti in je bila ta najboljsa odlocitev v  mojem zivljenju!!! PRIPOROCAM VSAKEMU!

V socialnih naseljih bo vedno tako. Pridi popoldan pogledat v Celovske dvore.  Dretje, kricanje, mularije ogromno, vsepovsod smrad pi marihuani…, vandalizem

Pri nas isto, poleg teh cvilečih otrok pa še lajajoči in piskajoči živčni pasji cucki!!!

In kaj naj naredimo? Nič ne moremo, smo pač v blokih in v blokovskem naselju:((

Kako zelo moraš biti zagrenjena, da ti gre otroško igranje na živce.

Kaj misliš, da so bili tvoji otroci tiho. Upam, da ne.
Kaj misliš, da si bila ti, ko si bila majhna, tiho. Upam, da ne.

Ali pa mogoče si bila in si zato zdaj tako zadrgnjena, stara, zoprna baba.

Predlagam selitev. Upam, da si na stara leta tolko prisparala, da ti bo uspela. Starejsi v takem naselju tezko zivijo, vidim po svojih starsih

Ja vse zivo so mi izrekli nazaj, take grde besede … nimajo bontona. Ja do starsev bi morala … ne penzijo imam minimalno, nasparanega nic. Je pa stanovanje v mestu kar nekaj vredno. Ceprav zdaj selitev na stara leta mi ne rabno disi

No poskusi, kaj na stara leta je ravno treba uzivat. Ne samo cakat na obiske 🙂 preseli se nekam, kjer bos imela mir. Pa v kaksno cenejse stanovanje, da ti bo se kaj denarja za uzivancijo ostalo

Tudi v našem bloku je tako, kot pišejo avtorji/ce zgoraj. Ni problem otroška igra in malo zdravega otroškega vpitja. Je pa problem, ko nabijajo žogo v preddverju bloka, ki ima na novo narejeno fasado, golman pa je eden od očetov, ki šokirano gleda, ko ga vprašaš, če žogo nabijajo tudi v njihovi dnevni sobi. Ko nabijajo žogo v avtomobile in izjavi mati, da se pa ona zaradi tega nič ne sekira. Da se za zabavo vozijo z dvigali, potrgajo zasaditev v cvetličnih koritih, ipd. Najbolj pa me skrbi to, da straši niso pozorni na tako uničevanje. Bom pa rekla tudi to, da so to pretežno otroci druge generacije priseljencev in da se take stvari v prvi generaciji priseljencev niso dogajale.

Kaj hudiča se pritožujete, saj živiti v bloku, kjer te pride prenova ceneje, imate veliko sosedov, ki so vedno pripravljeni za pomoč itd. Imate otroški smeh, nagajivost, vse na enem mestu.

Mi na podeželju ob prelepi reki, moramo za vsako stvar trpeti in prenašati hrup mehanizacije, ročnih kos, morja ne vidimo, ker smo zaplankani. Hiša pobere ves denar, ki ga še imamo. Stalno slišimo tok reke, ki ubija še turiste.

sonce185, 05.07.2021 ob 21:35

A tvoji so bli pa tiho? No dej dej, to ni kaljenje miru, bod vesela da niso usi na telefonih pa računalnikih ampak se dejansko igrajo pa premikajo

AH, izgovori … eni nismo otrok sam na ulico potisnili, pa niso bili vec nas problem …

Vsak ma pravico do miru v svojem domu.

Naj gre pa mularija na igrisce, pa se bodo zdivjali, ostali bomo imeli pa mir. Pa tud starsi se lahko kdaj z njimi ukvarjate …

Stellla, 06.07.2021 ob 10:06

V socialnih naseljih bo vedno tako. Pridi popoldan pogledat v Celovske dvore.  Dretje, kricanje, mularije ogromno, vsepovsod smrad pi marihuani…, vandalizem

Jap, socialkarji.. nevzgojeno frocovje ven vrzt sami pa doma u izi, da se ne rabjo z njimi ukvarjat, vlecejo vse drzavne mozne pomoci.. kaj ces druzga pricakovat od njihovga frocovja.

Tile otroc se ne igrajo ampak izvajajo nasilje. Konstantno dretje, kricanje in metanje peska po unih plehastih toboganih pac ni igranje.

CE bi jih imeli bi ziher gor viseli. Ampak socialkarji porabijo denar za svoje lene riti otroke pa prepustijo ulici.

Klinc pa to nedelujoce citiranje ?

Od 6. do 22. lahko zganjajo hrup. Če bi ti rada na stara leta živela v miru, blok ni zate. Problem je v tebi, ne v otrocih. Če boš ostala v bloku, se s tem sprijazni, če želiš živeti drugače, se preseli.

tako, 09.07.2021 ob 12:05

Od 6. do 22. lahko zganjajo hrup. Če bi ti rada na stara leta živela v miru, blok ni zate. Problem je v tebi, ne v otrocih. Če boš ostala v bloku, se s tem sprijazni, če želiš živeti drugače, se preseli.

Pa dajte nehajte  “milenijski starši milenijskih sončkov” takole moralizirat drugim- vso pravico ima gospa v bloku živeti, je bila prej tam, kot tista nevzgojena mularija ,druge generacije priseljencev, ki ne poznajo nobenega bontona, morale in kulture. Vaši sončki morajo ubogat  tudi druge, če že vas ne, ker jih niti ne naučite moralnih vrednot, da se nima kaj trgat zelenja iz korit, uničevat dreves v naselju, urinirat za grmovjem v naselju  ( aja, ne sme gor v stanvanje nekaj časa, dobi prepoved, da ne bo slučajno ga kap, ko bo vidu ata na mami :)in da ne smejo niti v atriju pretiranega hrupa zganjat.

Zakaj jih pa v hosto, na polje, njive, na otroška igrišča ne peljete, pa se tam znorijo in zderejo, ali pa vsi na kolo pa se zgonte vsi par deset kilometrov, ne bodo zmoćni se dret pa zjat potem, ker bodo prijetno zmtranipa še skupaj boste kvalitetno čas preživeli? Aja, doma jih v skupne zelenice blokovskih naselij  frcnete, da jih za vas imajo drugi na “uču”, pa da morajo njihovo dretje poslušat, kwr ga vi v svojem stanovanju ne zmorete več? Drugim se pa lahko po ušesih derejo vaši nevzgojenci?; pa da lahko v miru seksate, ko jih ven frcnete 😉

Pa imam otroke, oja, vzgojeni so kulturno, nikoli tudi niso nikjer uničevali namerno in objestno ničesar, kot velikokrat tile blokovski otročaji tudi počnejo. Sicer živimo v hiši, vem pa, kakšni pravi mali teroristki so lahko nekateri otročaji po blokovskih naseljih pri obnašanju in uničevanju skupne lastnine, imam kar nekaj znancev in sorodnikov, umirjenih stanovalcev v blokih, pa pravijo, da so ti današnji milenijski otročaji za znort nevzgojeni. In kaj – zdaj bi se kar vsi morali zaradi vas hordašev odseliti? Kje pa imate moralo in kulturo- muca papala?

Takim bi vam morali upravniki trikratno ceno zaračunat za stroške popravil, zasaditev, ipd in prav tako za beljenje sten skupnih prostorov, ker tao milenijsko sončkovje zanalašč z umazanimi rokami od blata vleče črte po hodnikihv mimohodu, pa trikratno zaračunat tudi za čiščenje  dvigal – ko zanalašč pljuvajo in umažejo ogledalo in stene 5 minut po tistem, ko čistilka konča…., pa trikratne zneske za nasade uničenega in izruvanega zelenja iz korit bi vam bilo takim treba zaračunat. Pa bi bil mir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close