Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek glasbeno presenečenje na poroki

glasbeno presenečenje na poroki

Živijo ☺️☺️

Iskala sem na internetu in ne najdem.

Kakšne so cene glasbenih izvajalcev, za odpetih nekaj pesmi kot presenecenje na poroki, npr. :

– Luka Basi

– Kvatropirci

– ?

Cene so npr. na uro, za prihod ? ????

Prosim za informacije ☺️☺️

Cene zdaj in pred korono so se verjetno spremenile. Boš morala vsakega posebej kontaktirati, da ti pošlje ponudbo. Vse je stvar dogovora, napiši kaj in kdaj želiš, pa ti javijo.

zanima me zaenkrat se informativno, se niti datuma nimata …. zato sem se obrnila prvo na forum…

ima kdo kak info, informativno?

Luka Basi za pol ure, 2.500, Kvatropirci nekaj podobnega…

Rudan pride za pol ure in kasira 500 eurov.

hvala za info ☺️

Res nihče ne ve?

Tudi mene zanima ??

Se opravičujem, zdaj ko sem že poslala sem videla. Presenečena pa, da ima Luka Basi podobno ceno kot Kvatropirci ??

Zanimivo bo, ko bo prišel inšpektor. Vse to je delo na črno, brez računa.  Služijo pa na polno . Od Wolfa, do Murka…

Nak, ni res, imajo status svobodnega umetnika in ta jim omogoča da delajo “na črno” , spomnite se komićarja, tistega atleta kateri je metal puško v koruzo in pulil cipreso s štirikolesnikom, ti “umetniki” so pavšalisti in ni jim treba izdajati računov in vse kar počnejo ni delo na črno, že sedaj jih je polno in še več jih bo odkar je Asta tam za šefa.

Odgovor na objavo uporabnika
Luanda, 13.06.2022 ob 09:36

Rudan pride za pol ure in kasira 500 eurov.

neee, to je un ta drug od popdisajna, kwa je že noooo….VILI RESNIK, on računa 500 za 1 uro… miran rudan računa za meketanje 200 evrov za celi večer.

Vsekakor vsaj 4 mestna številka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close