Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Glasbeniki so se zaradi PCT pogojev odločili odpovedati svoje koncerte

Glasbeniki so se zaradi PCT pogojev odločili odpovedati svoje koncerte

Edino pravilno!

Se strinjam! Kot glasbenica bi tudi storila tocno to. Ta segregacija je res visek vsega ???.

Edino normalno . Prav  so storili!

Res je.

Vsaj nekdo, ki ni hlapec.

Če res špilajo za ljudi, ne samo za keš jih bodo odpovedali dokler bo ta pct diskriminacija. Če se temu fašizmu prodajo, so hlapci ter prodane duše.

Še v nrmalnih razmerah velika večina slovenske estrade, ne zasluži za kikiriki.

Pardon normalnih

Tako malo kart so prodali, da so odpovedali, potem pa se sklucujejo na nek PCT. Ne verjamem tej zgodbi! Pač iščejo slavo.

Moraš biti zelo zabit, da verjameš da je razlog PCT.  Zanimivo da dobri bandi igrajo in nastopajo kljub omejitvam.  Ker nimajo problemov s tem, če bodo prodali dovolj kart.

Tako zgodbico za lahko noč lahko prodajajo samo glasbeniki, ki jim ne uspe prodati kart, hehe.

Moj denar sem z veseljem nosila na koncerte in prireditve.

Tokrat jih bojkotiram.

Sem ljubiteljica potovanj, toda ta situacija ni za potovanja in kolovratenje po svetu.

Od mene, ki sem doma zahtevajo test, iz tujine mi pa virus prinašajo. To ni logično. In na takšnih koncertih je okužb največ.

Test za vse ali za nikogar.

Super, baje Werner tudi, upam da nikoli več nima koncerta. :D=

Odgovor na objavo uporabnika
Pozdrav soncu, 28.07.2021 ob 22:06

Moj denar sem z veseljem nosila na koncerte in prireditve.

Tokrat jih bojkotiram.

Sem ljubiteljica potovanj, toda ta situacija ni za potovanja in kolovratenje po svetu.

Od mene, ki sem doma zahtevajo test, iz tujine mi pa virus prinašajo. To ni logično. In na takšnih koncertih je okužb največ.

Test za vse ali za nikogar.

Moj podpis!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close