Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija glasba s cd na računalnik

glasba s cd na računalnik

Zanima me,kako s cd presnameš glasbo na računalnik.
Uporabljam Nerota!
Poskušam tko, da, na cd označim, kopiram in dam v neko mapo, potlej pa ta file ne dela!

Kako torej?

Hvala lepa!

Lep sončen dan!

Seveda ne dela! Glasbe s cdja se NE kopira na komp. Jo moraš zripat v mp3.

Programčkov je kar nekaj, vprašaj strica Googla. Dva imaš pa tule:

Se da!
Odpri Nerota, izberi make audio cd, dodatki, shrani posnetke, izberi pogon in ko se ti odpre okno seznam posnetkov izberi kar hočeš in pritisni začni. Če je cd original poglej na internet v bazo za naslove, dugače pa prej poimenuj vsak komad, ker ti bo drugače shranil samo enega.
Ni potrebe, da so to mp3 posnetki!

Če sem jaz prav razumela, bi pia rada dala komade iz cdja na komp, ne pa kopirala cd.

Al sm pa jst za luno… neki je. :)))

Saj točno to lahko tako naredi kot sem napisal. Shrani jih pač v dato na pc.

No ja, po želji. Sam da bo koza cela in volk sit! 😉

To nima nobene zveze s s slovensko favno, ampak z eno manj znano funkcijo v Neru.

Hvala lepa!
Mi je uspelo!
lp

Ja OK, sej ti ni treba bit ciničen. Sam dost folka še zapečt z Nerom ne zna, kaj šele kaj druzga.

Lady, vanromy ni bil prav nič ciničen, za razliko od tebe, namesto, da bi bila vesela, da si se nekaj novega naučila. Velika večina uporablja le nekaj odstotkov možnosti, ki jih programi nudijo.
Z izmenjavo mnenj in izkušenj spoznavamo tudi nove, malce bolj skrite – a pogosto zelo enostavne. Pogosto si lahko skrajšaš delo in namesto z več programi isto opraviš hitreje z enim samim.

Jaz cinična? A zato ker sem napisala “samo da je koza cela…..” kar je pomenilo nekaj kot “ja hvala bogu!” bilo katera rešitev, samo da dela???? Ne me pa poučevat o slovenski favni.

Sorči lady žal ne morem iz stroke. Prosim umiri se, premlada si za nevrozo.

Khm… o letih pa ne bi.

Ni potrebe, prepričan pa sem, da prav veliko jih ne šteješ. Pa, da ne bo spet pomote, to ni cinizem, ampak ++++++

Tnx. :))) Koliko pa je to ‘prav veliko’? Mula v OŠ, SŠ…?

Enačba je premosorazmerna.

Mrbit… samo pri meni ne drži.

Pol pa nič več o eksaktnosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close