Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ginekologi v Leonišču

ginekologi v Leonišču

ali obstaja seznam ginekologov, ki delajo v Leonišču?

sem brez ginekologa…

hvala!

Tam si ne moreš izbrati osebnega ginekologa, lahko ampak vsak pregled boš plačala. Tam so samo specijalisti….

in tja prideš na pregled tudi, če imaš za seboj kakšno operacijo na ginekološki kliniki…..

To pa ni res, jaz imam v Leonišču osebnega ginekologa.

To pa ni res, jaz imam v Leonišču osebnega ginekologa.[/quote]
Ampak vsak pregled plačaš, ali ne?

Tudi jaz imam v leoniscu osebno ginekologinjo (Dr. Stolfa Andrejo – krasna zenska!), so pa pregledi placljivi, razen za nosecnice ne (prvi pregled pa je tudi v tem primeru placljiv).

In kaj vam to pove, da so pregledi plačljivi? Da imajo tile ginekologi privat ure, ki jih vi plačujete.
Navedeno “razen nosečnice” zakaj mora nosečnica prvi pregled plačati naslednjih pa več ne? Zato ker ginekolog specijalist iz leonišča, določi, da bo nosečnost rizična in ker je on specijalist (specijalisti obravnavajo rizične nosečnosti) je potem vsak nadaljni pregled brezplačen. Če bi pa nosečnost potekala normalno, bi verjemite plačale vsaki pregled, vem iz lastnih izkušenj.
Tako tile ginekologi služijo iz ZZZs-ja in privat. Izberite si ginekologa, ki ni specijalist in vam ne bo treba plačevati nič. kakšna je pa čakalna doba in kvaliteta storitve pri le teh pa gdaj drugič.

Ah daj nehaj, jaz sem bila dvakrat noseca, nikoli opredeljena rizicno in vsi pregledi (razen prvega) niso bili placljivi.
Prvi je placljiv, ker gre za pregled (ugotavljanje stanja), ostali pa so (ko in ce je) ugotovljeno nosecnisko stanje pac brezplacni. Tako zahteva ustanova.
In vse nosecnice tam imajo brezplacno ter so v veliki vecini in narocene vedno dopoldan.
Vsi ostali (vecina) so popoldan in placljivi…

Vse moje nosečnosti so potekale normalno, delala do konca, do 4 tednov pred porodom, pa nobenega pregleda v Leonišču nisem plačala, samo 1. za potrditev nosečnosti. Nobene rizične nosečnosti, nič. Običajni rutinski pregledi na 4 tedne in vsakič po 4 UZ. 4 nosečnosti od 1998 do zadnje 2010/2011.

Gdaj??? Pejdi v 1. razred, potem boš pa lahko o kaki kvaliteti razpravljala!

Se to, definitivno ne govoris iz lastnih izkusenj, da so pregledi nosecnic placljivi, ker to preprosto ni res.
Ce pa bi hipoteticno to bili, vseeno ne zamenjam moje ginekologinje za katerokoli “brezplacno”.., ker moja je strokovnjakinja na svojem podrocju in poleg vsega zares topla in cloveska!

Za avtorico- v Leoniscu je tudi mlajsa ginekologinja Dr. Jakimovska, ki je prav tako krasna!

A ni dr.Jakimovska na porodniškem?

Ali obstaja kje seznam vseh ginekologov v leonišču

Vse moje nosečnosti so potekale normalno, delala do konca, do 4 tednov pred porodom, pa nobenega pregleda v Leonišču nisem plačala, samo 1. za potrditev nosečnosti. Nobene rizične nosečnosti, nič. Običajni rutinski pregledi na 4 tedne in vsakič po 4 UZ. 4 nosečnosti od 1998 do zadnje
2010/2011.
Saj na takšnih naivnih kot ste vi služijo za svoje drage avtomobile in hiše………….. Vi pa verjemete kako krasni so, kar bi morali biti v vsakem primeri, če jih bi plačala država ali pa vi, ki hodite privat. Smilite se mi v svoji naivnosti.

Gdaj??? Pejdi v 1. razred, potem boš pa lahko o kaki kvaliteti razpravljala![/quote]

Saj na takšnih naivnih kot ste vi služijo za svoje drage avtomobile in hiše………….. Vi pa verjemete kako krasni so, kar bi morali biti v vsakem primeri, če jih bi plačala država ali pa vi, ki hodite privat. Smilite se mi v svoji naivnosti.

se podpišem le da je moja ginek. Nataša Mandič Tull

Pozna kdo ginekologa drm Kokowskega iz Leonisca?

Lahko zberes ginekologa, samo ni nujno, da bo ta ginekolog vsakic prisoten na pregledu, veckrat se zamenjajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close