Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ginekolog

ginekolog

Lepo pozdravljene!
Meni iskalnik ne deluje, vem pa da so že bile debate o tem. a mi lahko priporočate kakšnega dobrega ginekologa v Ljubljani – predvsem kakšno žensko zdravnico, saj s sedanjim nisem prav nič zadovoljna.
Hvala že vnaprej!

Lp

ena

Katarina Kolar , Metelkova 15 , lj, tel. 01 439 49 10

lp iza

sorry- je zasebnica z koncesijo

rojnik barbara tud z metelkove ql je

obe te ginekologinji sta v redu

bejž spat jutr moraš zg.vstat

Rojnik Barbara ne sprejema več……

Polona Jerman Kačič, tudi z Metelkove (zasebnica s koncesijo). Ni ravno zgovorna ampak strokovno zelo v redu, umetnost pa se je naročiti vedno zasedena linija…

Jerman Kačičeva ne premore niti najmanj človeške empatije in mi absolutno ni jasno zakaj se je odločila za ta poklic. Odsvetujem.

za jermanovo sm slišala, da ni prav nič človeška in so mi jo že odsvetovali

zoprna in uzvišena, sem jo zamenjala. Sem se vedno po obisku tam počutila kot največji gnoj na svetu….

Jst sem se tko počutila pri Ziljani Križaj vMurgle centru, tud sem jo zamenjala, zdaj imam fejst moškega ginekologa

Punce najboljši so pa moški ginekologi- resnica!

Iza, kakor kdo!

Jaz sem jih zamenjala ze 3, ker niso premorali niti trohico obcitka! Zenska vsaj ve, da lahko pregled boli… moski ne! …se cudijo, da kaj je narobe…. in po moznosi te se napizdijo, da boljse, da nimas otrok, ce si tako obcutljiva na bolecino.. Ok ok.. moja izkusnja.. ampak sem se morala izkasljati…

seveda kakor kdo , tako je v vsakem poklicu.
Moški so bolj pošlihtani v glavo in svoj poklic jemljejo profesioanalno, za nekatere ženske pa to ni mogoče trditi.

Zelo prijazna in odličen strokovnjak je Katarina Kolar.

Moje izkušnje z Jermanovo so pozitivne, res pa od ginekologa (tudi od ostalih prezaposlenih zdr. delavcev) ne pričakujem debat in nasmehov, čisto zadovoljna sem če so vljudni, strokovni in korektni.

dr.Fetihova na Šlajmarjevi v Lj. ,samo ne vem če še sprejema, drugače pa ima ordinacijo tud v Novem mestu….
ne vem, zakaj ste proti moškim ginekologom? Tud men se zdijo čist OK.

A katera hodi v zdravstveni dom za študente na Aškerčevi h ginekologu? Mnenja?

Na aškerčevi je tako, da te naročijo, potem pa prideš ob uri in še vedno čakaš, čakaš, čakaš. Po telefonu so zelo neprijazni in če rabiš samo nasvet, ti ga telefonsko ne dajo, potem pa prideš po zdravilo ali tabletke in spet čaaaaaaaaaaaaakaš … Glede na to, da imam 30, me tudi malo moti, da me zdravnica tika, čeprav nima pojma kdo sem … No, če res nimaš druge variante …

dr. Dimnik Vida, ZD Bežigrad…
zlata ženska, strokovna, prijazna…tudi med nosečnostjo je super, ni ji škoda naredit kak pregled oz. test več…

močno priporočam

ja pr men je bla še kr prjazna ampka dokaj neposlušna do mojih problemov iščem drugo/ga

Tomika, 1x sem šla v ZD na Aškerčevo in nikoli več! Res, tam čakaš eno uro! Sestre so neprijazne, cakalna doba (ce imas sreco!) je dva meseca.
Jaz sem sla k Novakovi in nisem bila cisto nic zadovoljna. Zanjo sem imela par vprasanj, ki se ticejo MOJEGA zdravja.. ona pa jih je kar preslisala kljub temu, da sem jo 2x vprasala.
Ker me bolijo jajcniki ze ful casa in to mocno, sem jo vprasala, ce bi lahko sla na UV, pa mi je predpisala KT??? Halo?!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close