ginekolog
Iza, kakor kdo!
Jaz sem jih zamenjala ze 3, ker niso premorali niti trohico obcitka! Zenska vsaj ve, da lahko pregled boli… moski ne! …se cudijo, da kaj je narobe…. in po moznosi te se napizdijo, da boljse, da nimas otrok, ce si tako obcutljiva na bolecino.. Ok ok.. moja izkusnja.. ampak sem se morala izkasljati…
Na aškerčevi je tako, da te naročijo, potem pa prideš ob uri in še vedno čakaš, čakaš, čakaš. Po telefonu so zelo neprijazni in če rabiš samo nasvet, ti ga telefonsko ne dajo, potem pa prideš po zdravilo ali tabletke in spet čaaaaaaaaaaaaakaš … Glede na to, da imam 30, me tudi malo moti, da me zdravnica tika, čeprav nima pojma kdo sem … No, če res nimaš druge variante …
Tomika, 1x sem šla v ZD na Aškerčevo in nikoli več! Res, tam čakaš eno uro! Sestre so neprijazne, cakalna doba (ce imas sreco!) je dva meseca.
Jaz sem sla k Novakovi in nisem bila cisto nic zadovoljna. Zanjo sem imela par vprasanj, ki se ticejo MOJEGA zdravja.. ona pa jih je kar preslisala kljub temu, da sem jo 2x vprasala.
Ker me bolijo jajcniki ze ful casa in to mocno, sem jo vprasala, ce bi lahko sla na UV, pa mi je predpisala KT??? Halo?!!!
Forum je zaprt za komentiranje.