Ginekoginja Branka Colja Lovšin
Anonimno 7004, 18.01.2023 ob 11:58
upokojili sta se obe s sestro Lili, res škoda.
Tam v bližini dela dr Irina Vostrueva, kdo pozna če je ok? Bi se kar k njej prepisala…
Je pa menda nadomestila dr. Jeričeviča iz ginekologije Bežigrajski dvor.
Tako je, dr. Vostrueva je nadomestila dr. Jeričeviča. Jaz hodim zdaj k njej. Menda je strokovno boljša kot Jeričevič (tako pravi kolegica ginekologinja). Mogoče je malo groba pri pregledu. Kot pa sem razumela njeno med. sestro, ko sem bila novembra tam, ne sprejemata več.
bela614, 18.01.2023 ob 14:54
Tako je, dr. Vostrueva je nadomestila dr. Jeričeviča. Jaz hodim zdaj k njej. Menda je strokovno boljša kot Jeričevič (tako pravi kolegica ginekologinja). Mogoče je malo groba pri pregledu. Kot pa sem razumela njeno med. sestro, ko sem bila novembra tam, ne sprejemata več.
A sploh še kdo sprejema ali bo treba vse samoplačniško?
Anonimno 3710, 22.05.2023 ob 20:58
Ali kdo ve, kam je Branka poslala naše kartoteke?
Kartoteke so v ZD Metelkova, v arhivu, pokličeš tja, da preverijo, če je tvoja kartoteka res tam in če je, potem jim po mailu pošlješ svoje podatke in zahtevo kam naj pošljejo kartoteko, na naslo nove opredeljene ginekologinje.
Če še niste našle nove gin., v ZDL enota Fužine je maja z delom pričela nova gin.Gabrijela Bržan Šimenc, ki sprejema nove pacientke. Tako, da pohitite.
Colja je pa grdo naredila, sem bila še septembra pri njej in je rekla se vidimo čez dve leti, pol pa januarja šok.
Rosse775, 01.04.2024 ob 23:58
Ste morda kaj izvedeli?
Če smo izvedeli kaj? Gabrijelo sem si izbrala za novo gin.in se zelo zadovoljna. Tako prijazna, nežna in sočutna je, kar Colja ni bila nikoli. Pregledi pri Colji so bili vedno boleči, grdi, pa skoz se ji je mudilo. Ta nova gin.pa si vzame čas in se pogovori s tabo in ful je nežna,nic ne boli.
Forum je zaprt za komentiranje.