Gimnazija Ledina
Ledina je katastrofa. Profesorji sestavijo noro težke teste in ti jih na koncu vrnejo šele čez 2 meseca, tako da se ne moreš pritožit. S tem kršijo pravilnike,zakone in dogovore. Šola je stara, telovadnica razpada, pouk športne vzgoje je zato zelo otežen. Profesorji retorično lažejo, si zmišljujejo pravila,mislijo da so oni kralji sveta, dijake ponižujejo do te mere, da se nekateri začnejo odločati za samomor. Šola to prekriva, se staršem laže, se dela neumne… Kader je popolnoma nesposoben, razlaga poden od podna. Ravnatelj pa kljub temu, zaradi pritiskov na svet staršev in svet šole vseeno ostaja na svojem položaju!!!
NE NA LEDINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 13.12.2022 ob 17:43
Sam ne na gimnazijo Ledina!!! Na šoli vlada totalna anarhija. Ravnatelj nima nobene avtoritete, podravnateljica sestavlja urnika isti dan, tako da sploh neveš, da imaš nadomeščanje, vlada popolna zmeda. Profesorji delajo kar jih je volja, si sproti izmišljujejo pravila, kršijo pravilnike, zakone, dijake zmerjajo, se jim smejijo, če dobijo negativno oceno. Negativno oceno popravljaš ob točnih rokih, ki jih pripravi šola in so popolnoma pisani na kožo lenim profesorjem, dijaki pa imajo tako tudi po 4 ocene na teden za popravit!!! PAZI: VSAKO NEGATIVNO OCENO SI DOLŽAN POPRAVITI!!! Tudi če imaš pri nekem predmetu 5 pozitivnih ocen in samo 1 negativno, če te negativne ocene ne popraviš, imaš potem popravni izpit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Da popraviš to oceno imaš zgolj in samo 1 priložnost!!! Drugače je gimnazija zverinsko, pasje težka, z veliko več matranja kot v Oš za 5+, moraš imeti zdaj srečo, da dobiš sploh 2!!! Profesorji obupno razlagajo, tako da moraš potem vse narediti sam doma!!! Nekateri profesorji dijake tako zmerjajo in norčujejo, da se včasih vprašaš, če si na zaprtem oddelku psihiatrije!!!!!!Če nimaš nekega res velikega talenta, se moraš, da sploh lahko izdelaš razred učiti najmanj 3 ure na dan in polega tega še kakšnih 6 ur v soboto in 6 ur v nedeljo!!!!!!!Te gimnazije ne priporočam nikomur!!!! Raje pojdite na lažje gimnazije(npr. Šubičeva, Aškerčeva, Prešernova, Moste…)
Take gimnazije kot je Ledina povzročijo, da psihično zboliš, pristaneš na psihiatriji in nimaš več moči izdelati faksa!!!! Če imate kaj v glavi me poslušajte si ne gre ure življenja in pojdite na lažjo srednjo šolo!!!!!
Zgleda, da si bil ti bolj material za na frizersko šolo, pa te je mami zrinila na gimnazijo.
pozdravljeni tudi jaz sem pred dvema letoma hodil na lgimnazijo ledino in je katastrofa profesorji so grozni in v testih je snov ki jo sploh nismo predelali. Kako na inšormativnih dnevih govorijo da je vse super ampak ni 99% tistega sploh ni resnično. Telefadnica an menza sta za časom prav tago tudi učilnice. Jaz osebno gimnazijo ledino ne priporočam:(. Raje pojdite na te : Šubičeva, Aškerčeva, Prešernova, Moste…
aja pa še za na koncu ta gimnazija isesa vse iz tebe ampak ne na dober način žal.
Forum je zaprt za komentiranje.